În doi totul este mai simplu…!

Un vis care-ţi aparţine devine mult mai puternic în momentul în care ai pe cineva alături care ştie să viseze. La fel ca tine…!

De multe ori, propria ta identitate o înţelegi numai privind în ochii persoanei care ştie atât de bine să-ţi vorbească despre tine. Să-ţi povestească despre calităţile pe care tu nici nu bănuiai că-ţi aparţin.

Emoţiile îşi dublează vibraţia atunci când le trăiţi împreună, căci este un act egoist să nu împărtăşeşti o trăire frumoasă cu persoana pe care o iubeşti.

Copilul din tine nu se mai simte singur atunci când mâinile atât de iubitoare te ating mereu ca şi când ar fi prima dată. Este incredibil că poţi să trăieşti toate astea…!

Numai în astfel de momente poţi începe să vorbeşti vrute şi nevrute. Te simţi relaxat, căci ai găsit pe cineva dispus să te asculte. Fără să intervină. Iar de părerea altora nici că-ţi mai pasă!

Vei vedea şi tu cum este să pregăteşti pentru cineva micul dejun la pat aşa cum ai văzut că o fac unii prin filme. Diferenţa este că acum tu eşti regizorul.

Toate îndoielile pe care le aveai despre existenţa iubirii, acum dispar ca o ceaţă pe care o credeai impenetrabilă. De parcă o baghetă magică le-a risipit fără să-i ceri măcar să facă asta. Nu-ţi pare rău deloc, căci aveai nevoie de multă magie în viaţa ta.

Acum, ai aflat şi tu că numai în doi, drumurile sunt mai scurte, noaptea nu mai pare atât de întunecată, iar cafeaua are cu adevărat aromă…

Mai ales dacă beţi amândoi din aceeaşi ceaşcă!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart