Iubește-n liniște!

Ai tendința să te arunci într-o nouă relație când încă pereții sufletului tău se cutremură de amintirea fostului partener.

Încerci să-ți dai un termen rațional și nefiresc de liniște până te vei arunca în brațele altcuiva.

Numai că nu te poți liniști atunci când îți dorești, ci atunci când vei merita asta. Iar meritul îți va aparține numai atunci când ai înțeles ceea ce era necesar din experiența trăită…!

Trebuie să ai încredere și răbdare până ce nu va mai exista în tine nici măcar cea mai mică urmă din zgura fostei iubiri.

Așa cum un narcoman trebuie să se dezintoxice de absolut tot răul care i-a făcut atât de rău propriului psihic.

La început vei tremura, iar prin vene îți va curge un dor nebun. Un dor de îmbrățișările care-ți erau atât de familiare. Îmbrățișările care știi bine că-ți aduceau o infimă fericire în comparație cu suferința care te făcea să te scalzi de-atâtea ori în suspine…!

În timp, vei observa că vei tremura din ce în ce mai puțin, la fel ca un cutremur ce și-a consumat cea mai mare parte a energiei din primele replici. Sunt replicile care aduc doar panică și frică…!

Liniștea va deveni tot mai mare în comparație cu agitația care și-a instalat în mod nefiresc prezența. O agitație care avea ca sursă o mare teamă de singurătate.

Pentru a începe o nouă relație trebuie să te golești de toate impuritățile.

Trebuie să vezi noua persoană din viața ta prin proprii tăi ochi nu prin ochii celui care nu a știut să privească nici măcar spre tine.

Iubește-n liniște…

Fără cuvinte. Fără remușcări.

Fără urmele unui trecut care te-a biciuit cu lacrimi!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

9 comentarii la „Iubește-n liniște!”

  1. o iubire nu e zgura, ai exprimat gresit, doar a murit eul celuilalt cel bun, care merita iubit, atat, de asta e ingropat in trecut, si doar taci despre el in gandurile tale, numai inima iti mai sopteste din cand despre ….sau despre ….. sau despre, nu ? …

  2. timpul doar atenuează sau te ,,vindeca,, de absenta unei iubiri avute, dar în suflet mereu va ramane; si din când în când simți ,,replici,, a cutremului ce a fost, pana vei întâlni o alta iubire

  3. Sublim!Ai scris lucruri pe care doar cineva care le-a trait le poate spune,eu am trait este frumos sentimentul sa te simti dorit,iubit,sa simti ca formati un intreg,?fuse si se duse ????ca la asta se rezuma tot,la IUBIRE.Iubire la toata lumea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart