O mască mult prea scumpă…!

Deși este jenant, ele trăiesc printre noi. Se prezintă ca niște mesageri ai iubirii, încercând să-și acopere tot mai mult fața cu cele mai scumpe machiaje…! Se hrănesc cu atâta minciună, încât privirea lor nu mai are nimic sincer în ea. Nici măcar strălucirea…!

Trăiesc într-o concurență surdă, alături de cele care le aplaudă…!

Sunt femeile care iubesc din interes. Iar acest interes poate îmbrăca diverse forme si valori!  Este inutil să enumăr bunurile spre care ele își îndreaptă atenția!

Sunt doamnele care nu răspândesc decât tristețe în jur, căci ele nu pot oferi fericire bărbatului care este privit ca o victimă și nu ca un sprijin…!

Sunt cele mai ieftine femei! Nu din punct de vedere material ci din punct de vedere al propriilor trăiri…!

Se specializează tot mai mult în arta prefăcătoriei, până ajung la perfecțiune! Exact ca o vulpe care se preface moartă, doar pentru a profita de toți cei care se apropie de ea!masca mult prea scumpa

Aceste femei au atât de puțină încredere în ele și în propriile valori, încât până și un parfum de mâna a doua primit gratuit, este considerat o reușită.

Pot să manipuleze ușor un bărbat! Însă…până la o limită! Acea limită este observată și înțeleasă de el în cele din urmă. Dacă nu datorită atenției lui, atunci datorită vigilenței prietenilor care încearcă să-l trezească la realitate.

Atunci, femeia în cauză, va încerca să schimbe decorul. Dar tot cadrul, toate costumele și tot peisajul, îi aparțin lui de fapt. Ea nu deține decât o mască ce iese-n evidență tot mai mult.

Femeia se va transforma în timp într-o carcasă goală…! O formă fără suflet care va privi la alte femei, fără să înțeleagă de ce ele își țin bărbații de braț. Iar in acea strângere, se simte o căldură evidentă, deși la mâna acelor bărbați nu strălucește niciun ceas din aur!

Când își va da seama că nu și-a jucat bine rolul, va alerga spre alt scenariu. Numai că de data asta va juca și mai prost, până ce va realiza că propria înfățișare începe să o strângă…!

Ar fi bine să-și cumpere o alta mască! Iar pentru asta va căuta un bărbat potent financiar care să i-o poată oferi, căci nu este deloc ieftină!

Știm cu toții că nu există sacrificiu material prea mare pentru un bărbat cu dare de mână…!

Însă până la o limită pe care el…o va observa într-un târziu!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „O mască mult prea scumpă…!”

  1. Citind „adevarata relatare „a acestui articol , mi-am adus aminte o frază dintr-o carte, citită cu multi ani in urmă Drama eliberării femeii:” …Cele care cedează când li se propune, sunt cu un pas inaintea celor care nu li s-au propus niciodată sa cedeze si cu doi pași inaintea celor care cedează inainte să le fi propus…”. Pe fetele strazilor nu asi putea sa le condamn in totalitate(sunt fără minte, f.tinere care nu au nici cea ma îi mica posibilitate sa fie la moda….sunt dirijate, fortate, condamnate,89% de barbati.Nu mi-as dorii să fiu in sufletul femeii care şi-a trădat creația fără o cauză anume si nu s-a oprit pt.a se căii in viața asta! (Scuzati…părerea)

  2. Cu toate astea,barbatii prefera aceste femei….tinere,versate,gata sa le satisfaca placerile.Sotia nu mai arata ca pe vremuri,ea oricum este acolo,acasa,spala,calca,creste copiii si nu spune nimic chiar daca stie.De ce? Pentru ca spera ca el se va potoli intr-o zi si totul va fi bine.Se considera norocoasa ca el nu divorteaza…sta mereu cu frica in san. Dar nu toate femeile sunt norocoase…femeia cu masca iti ia barbatul si tu,sotia,mama,sclava…te trezesti la 40 si ceva de ani singura…si nu stii incotro s-o iei. Deci cine e de vina,cine a gresit? Nu mai stii…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart