Sari la continut

Un singur moment…!

Există un moment înainte de fiecare sărut. Un moment în care îţi suspenzi orice şablon de gândire. Rămâne doar apropierea, tăcerea şi extazul…!

Există o clipă în care eziţi să îi spui ce simţi. O clipă care ar trebui să nu îşi facă loc între voi, căci întotdeauna trebuie să-i spui ce simţi!

Există un moment în care simţi nevoia să respiri cât mai profund şi nu reuşeşti să o faci. Aerul refuză să-ţi inunde plămânii atunci cand te apropii de persoana iubită. Parcă ai vrea să renunţi la tot aerul tău pentru ea. Şi rămâi fără suflare…

Există o secundă în care te gândeşti intens la rolul şi la drumul tău. Te întrebi cum au trecut anii pe lângă tine…! Toate astea le trăieşti când te uiţi în ochii unui copil. Oare ce s-a întâmplat cu persoanele care ţi-au privit şi ţie ochii atunci când erai la fel de mic? Şi-or fi găsit în cele din urmă calea?

Există un moment în care te bucuri că trăieşti şi atât. Un moment atât de greu repetabil, căci eşti mereu în căutare de avere. Acum, citind aceste rânduri, te-am ajutat să te opreşti. Ceva din tine îmi va mulţumi pentru asta…!un singur moment

Există o secundă în care ştii că trebuie să faci ceva cu viaţa ta. Ceva care să te urce spre propria împlinire. Din păcate, îţi pierzi repede curajul şi îţi accepţi locul pe care ţi-l arată alţii.

Există un moment în care îţi priveşti părinţii şi nu te mai consideri un copil. Cu toate că aşa vei fi mereu în ochii lor atâta timp cât pleoapele le mai permit să te vadă…!

Există un moment în care priveşti frumuseţea unei femei şi te întrebi ce suflet darnic i-a oferit-o gratuit? Este un cadou sau un blestem căci frumuseţea pentru unele femei devine o povară pe care o poartă tot mai greu.

Există o clipă în care îţi priveşti viaţa şi înţelegi că niciodată nu eşti prea bogat sau prea sărac. Trebuie doar să te linişteşti şi să te bucuri de momentul în care îţi vezi părinţii, de momentul în care admiri frumuseţea unei femei şi de momentul în care poţi rămâne fără aer în prezenţa persoanei iubite.

Nu ai nevoie decât de un singur moment! Nu-l pierde căci este irepetabil şi dispare ca un fum…

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

O parere

  1. Maria M Maria M

    ,,Un singur moment”, da , un singur moment sa-ti cunosti iubirea vieții … si tot un singur moment sa nu se ia decizi potrivite si ca aceasta iubire sa rămână un vis neîmplinit si pt totdeauna o durere sufleteasca .

    Astept cu multă nerăbdare fiecare postare . Toate sunt rupte dintr-un suflet f sensibil !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.