Sari la continut

Ţi-aş spune un secret…!

Dacă ţi-aş spune că există în această lume peisaje de-o frumuseţe indescriptibilă, m-ai crede? Oricât aş încerca să le dau un contur, eşuez lamentabil, exact ca un sportiv care încearcă să-şi depăşească propriul record, dar nu reuşeşte din cauza antrenamentului defectuos sau din cauza lipsei de încredere în propriul Sine…!

Dacă ţi-aş spune că viaţa este prea scurtă pentru a vedea toate aceste locuri, ce ai face? Ai lăsa totul în urmă doar pentru a călători, ştiind că oricum nu ai avea cum să cuprinzi nemărginirea, sau ai încerca să trăieşti fiecare clipă de zece ori mai intens decât ai făcut-o până acum?

Ai crede în cuvintele mele dacă ţi-aş povesti că, deşi sunt diferiţi, oamenii din cele mai îndepărtate zone ale lumii sunt exact ca tine? Acei oameni îşi doresc la fel de mult să-şi găsească împlinirea indiferent de culoarea pielii, indiferent de natura propriilor credinţe, indiferent de peisajul ce le apare în faţa ochilor atunci când se trezesc în fiecare dimineaţă…!as spune un secret

Dacă mi-ai spune că ai făcut tot posibilul până în acest moment al vieţii tale să trăieşti măcar odată clipa care te aliniază cu propriul tău adevăr şi cu propria ta lumină, nu te-aş crede! Nu că nu aş vrea, dar văd în jurul meu multe priviri mohorâte şi multe haine cenuşii.

Am văzut în ţări îndepărtate cupluri de îndrăgostiţi care se sărutau şi se strângeau în braţe, folosind un limbaj comun, gratuit şi uşor accesibil: limbajul iubirii! Acesta nu se predă în nici o şcoală, indiferent cât ar fi ea de prestigioasă…

În final, am înţeles că degeaba îmi plimb corpul fizic dintr-un loc în altul când aș putea să renunţ la hainele cenuşii, pot să mă aliniez cu propria mea lumină şi pot să mă îmbăt cu iubire chiar în locul în care mă aflu în orice moment!

Am înţeles că aşa poţi să faci şi tu..!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

4 Pareri

  1. ati reusit sa ne transmiteti un foarte mare secret-contemplatia Om-Natura si Iubire…Natura fiind oglinda sufletului omului,iar sufletul imbratiseaza Iubirea…deosebit articol muuultumim

  2. Incerc sa raman in acelasi templu restrans al sentimentului de bine si frumos. Ideea este ca ar trebui sa banalizam cumva sentimentele, sa vina de la sine, fara sa ne chinuim in a spune vorbe care nu ni se potrivesc. Nu ma indoiesc nici o clipa ca ar exista locuri de care nu am auzit pana acum, oameni de care sa ascultam sau senzatii care sa ne starneasca si sa descoperim minunatul EU sau TU!!! Pana la urma, toate acestea isi au rezultatul firesc de implinire sau esec!!!

  3. Miruna Maria Mirela Miruna Maria Mirela

    Cum am mai spus , esti extraordinar !!! Mult succes in continuare ! ☺

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.