Viaţa este construită din momente! Şi nu numai atât!

Sunt momente în care admiri o femeie incredibil de frumoasă si ea nici măcar nu te observă…!

Sunt momente când simţi nevoia să râzi, fără să înţelegi exact de ce. Şi te trezeşti că eşti mai viu ca niciodată.

Sunt momente când asculţi o melodie care îţi pătrunde celulele corpului şi nu ai niciun control asupra lor. Nu l-ai avut de fapt niciodată. Dansează singure, neîngrădite, aşa cum ar trebui să dansezi şi tu în fiecare zi…! Aşa cum dansează un puf de păpădie în bătaia vântului.

Sunt momente când priveşti în ochii unui om şi îi înţelegi cu adevărat bucuria sau deznădejdea. Şi fără să vrei, prin această privire, faci omul din faţa ta mai bun decât era înainte. Căci ai ştiut să-l priveşti! Nu este puţin lucru…!

Sunt momente în care te saturi de tot şi te întrebi ca idiotul care ţi-e menirea în lumea asta atât de mare pentru timpul care ţi-e dat să o întelegi. Şi renunţi uşor să te mai întrebi. Vrei doar să crezi că vei afla răspunsul într-o zi.

Sunt momente în care faci dragoste cu persoana iubită şi nu te mai întrebi nimic. Ştii doar că trăieşte altcineva prin tine. Şi ăsta este rolul tău, probabil…

Sunt momente în care plângi că puteai face atât de multe, iar sfaturile altora te-au costat atâţia ani din viaţă…! Din viaţa ta.

Sunt momente în care vrei să fugi de lumea dezlănţuită. Să stai cu tine şi atât! Să îţi admiri doar chipul într-o fântână şi să vezi câtă frumuseţe există, mai ales dacă eşti femeie. Atunci începi să te întrebi doar cine eşti.

Sunt momente în care vrei să ridici ziduri cât mai înalte în jurul tău pentru a nu te mai atinge profitorii şi diletanţii. Numai că până să ridici zidul, începi să înţelegi că nimeni nu este perfect şi ierţi..!

Sunt momente în care te resemnezi şi nu mai faci şi nu mai spui nimic. Observi totul în jur şi încerci să întelegi lucrurile plecând de la sursa lor primordială…

Sunt momente, exact ca acestea, în care simţi nevoia impetuoasă de a aşterne cuvinte pe hârtie, fără să le schilodeşti sensul, căci ele există cu un scop anume…! Ne ajută să comunicăm mai uşor despre destine, oameni, vise şi iluzii.

Sunt cuvinte care ne ajută să înţelegem cu uşurinţă câte ceva despre emoţii şi DESPRE REALITATE!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

8 comentarii la „Viaţa este construită din momente! Şi nu numai atât!”

  1. Daca totul ar fi atat de simplu, daca ne-am putea alege momentele ,clipele pe care vrem sa sa le traim nu am mai vedea atatea chipuri triste in jur.

  2. Un mare adevar nu trebuie decat sa acceptam ca traim si faptul ca suntem fiinte umane care au stari sufletesti puternice,pozitive si negative-cu cat imbratisezi mai repede sentimentele care te invadeaza si le traiesti,cu atat iti revii mai repede(ex/plangi cand iti vine sa plangi)….nu trebuie sa ne negam starile ,trebuie doar sa le acceptam …eu consider ca „dragostea”-este unul de stalpii de rezistenta a unui om..”.ce lectie ai invatat in caz
    ca este un moment din care se pot invata lectii???”

  3. Ziua de azi a cuprins aproape toate momentele descrise de tine,am reusit sa plang descoperind ca cineva a simtit asemeni mie…m-am linistit cred :d
    Multumesc…citesc si nu ma satur…

  4. Felicitari! Ingeneral nu ma caracterizeaza sa subscriu dar citind asemenea articole nu ma pot abtine sa nu spun : MULTUMESC, momentele in care am citit aceste randuri nu au fost in zadar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart