Sari la continut

Unele femei ar face bine să mestece machiaj!

Măcar din când în când. Poate aşa se vor face frumoase şi în interior…

Ne-ar face un bine tuturor.

Frumuseţea exterioară a unei femei este foarte importantă, dar feminitatea, dulceaţa şi senzualitatea pornesc din interior.

Sunt femei care nu au de oferit decât frumuseţe exterioară, iar în timp, rămân singure, exact ca nişte cutii frumoase de bijuterii peste care se aşterne praful…!

Ele nu vor fi decât nişte peisaje frumoase de iarnă pe care toată lumea le admiră, dar nu pentru mult timp, căci oamenii simt imediat nevoia de a se adăposti undeva la caldură.

Un bărbat se încordează și se agită în preajma unei femei bine proporţionate, dar el se topeşte numai la privirea ei caldă şi la un zâmbet ce porneşte din suflet.

Nu înălţimea tocurilor ţine un bărbat lângă voi, doamnelor, ci puterea voastră de a-l susţine şi a-l înţelege!1280-1024-206250

Femeile fără frumuseţe interioară nu vor şti niciodată ce înseamnă să fie iubite de un bărbat. Aceștia le vor strânge în braţe nu pentru a se contopi cu ele ci de frică să nu le scape din pat. Ele vor primi mereu doar plăceri efemere, nopţi reci de dragoste şi un duş fierbinte după…

Eventual şi o ţigară!

După un act erotic (reuşit sau nereuşit), ele nu vor primi nici săruturi şi nici mângâieri. Pe scurt, nu vor primi postludiu. Nu vor înțelege cât de important este pentru o femeie şi preludiul, dar şi postludiul. Prin acest ultim act, bărbatul le dovedeşte că s-a simţit viu în prezenţa lor.

Bărbaţii vor căuta astfel de femei doar pentru plăcerile fizice, căci vor fi mereu privite exact aşa cum vor să fie admirate: nişte frumoase trupuri goale pe care vor să le ofere în schimbul unei maşini, unei relaţii sau unei familii. Schimbul este dezavantajos întotdeauna! Nu mă întrebaţi pentru cine…

Haideţi să numim femeile fără frumuseţe interioară „femei în dezvoltare”.

După o partidă de amor, femeile adevărate primesc mereu tandreţe şi postludiu.

Femeile în dezvoltare primesc doar bani de taxi!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

4 Pareri

  1. criss criss

    Frumusetea exterioara este cea care atrage dar cea interioara este cea care mentine si sustine relatiile. Astazi, femeia cauta puterea barbatului iar barbatul cauta frumusetea femeii. E complicat. Cum ajuti tu femeile sa se dezvolte frumos :) ! Bun articol !

  2. Exista in orice femeie si frumusete interioara mai mult sau mai putin,acum depinde pe cine si-o iroseste sau daca se merita sa mai arate si asta.

  3. Anca Anca

    Perfect valabil pt ambele sexe :)

  4. Carmen Carmen

    Frumusetea exterioara atrage la prima vedere, abia cand vei cunoaste femeia vei descoperi frumusetea interioara.O femeie care se machiaza discret este o persoana interesata de aspectul sau exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.