Tehnica de a controla o femeie…!

Există o tehnică de a controla orice femeie, însă nu o cunoaște deocamdată niciun bărbat!

Şi dacă ar şti-o cineva, ar apăra-o cu preţul vieţii. În niciun caz nu ar publica-o gratis pe un blog.

Şi acum, să trec la subiect:

Degeaba îţi arunci banii pe maşini ce nu încap pe o singură bandă şi îţi înfoi părul cu geluri care te fac să ieşi în evidenţă ca un curcan.

Ţine minte un lucru: femeia care stă cuminte în dreapta ta atunci cand iţi plimbi bolidul, este acolo că vrea ea să stea lângă tine. Înseamnă că are ceva de câştigat. Tu crezi că e iubire…!

Ca să o seduci, trebuie să-i cucereşti sufletul, iar la așa ceva, sunt puţini bărbaţi pregătiți. Şi dacă ai fi capabil de o asemenea performanță, nu ai avea cum să controlezi o femeie. Senzualitatea îi aparţine şi tu ai mare nevoie de ea.

De multe ori, întelegi atât de puţin, încât trebuie să plăteşti pentru prezenţa unei femei în viaţa ta. Plăteşti cu timp, cu nervi sau cu o pereche nouă de pantofi.

Dacă vrei sa fie a ta cu adevărat, trebuie sa ai capacitatea de a o privi în ochi, de a-i înţelege cele mai ascunse dorinţe.

Trebuie să ai puterea să o strângi în braţe, chiar şi atunci când nu vrea să te vadă. Poate aşa ţi se va abandona şi va învăţa că trebuie să aibă încredere în tine.

Dacă nu, vei deveni foarte uşor un cărăuş de mâna a doua, care îi cumpără parfumuri şi farduri, pentru a-i smulge un surâs. Ea va fi nefericită, dar se va mulţumi măcar cu atâta…

Îţi vei purta mândria ca un idiot, fără să poţi să pricepi că ea stă langă tine până găseşte un idiot mai bogat sau un bărbat care ştie să o iubească.

Când vei vedea că a uitat de tine în două zile, vei rămâne mut şi trist ca o frescă în biserică.

Ceva îţi va aparţine, însă, în continuare: gelul din păr!

Sper că ai înţeles: cea mai bună metodă de a controla o femeie este să nu încerci să o controlezi.

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

6 comentarii la „Tehnica de a controla o femeie…!”

  1. Când vei vedea că a uitat de tine în două zile, vei rămâne mut şi trist ca o frescă în biserică.

    taree!!! (y)

  2. Daca uita de el in doua zile, inseamna ca nu a avut niciodata intentia sa-l tina minte. Si ca e mai bine sa plece. Si asa se face selectia in mod natural !

  3. Acum încă Lavric (în viitor Roșu)

    Știi când o femeie se lasă controlată de un bărbat?!- când bărbatul, la rândul lui, se lasă controlat de către femeia din viața lui!
    O face benevol, atunci! E adevărat, sunt și cazuri când nu există reciprocitate. Femeia își dorește, la rândul ei, că și bărbatul de alături să-și dorească să pășească lângă ea, să fie unica lui opțiune. În această situație, îi stă alături pentru o viață!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart