Şi totuşi, ce-şi doresc femeile?

Un parfum fin, o excursie într-un loc cu adevărat exotic şi un bărbat care ştie să le facă să uite de ele.

O atingere uşoară ca un puf de păpădie ce cade uşor pe pielea lor înfierbântată şi uneori partide de amor sălbatic pe toate piesele de mobilier, mai puţin pe pat…!

Un partener care poate să le înţeleagă aşa cum nu o pot face uneori nici cele mai bune prietene de-o viaţă. Şi cine ar putea să le acuze, căci nimeni nu cunoaşte ce este în sufletul unei femei…!

Un loc de muncă prin care ar putea să-şi pună în evidenţă frumuseţea şi virtuţile pe care le-au acumulat cu mult efort în această viaţă.ce-si doresc femeile

Îşi mai doresc să fie admirate zi şi noapte, chiar şi atunci cand dorm, căci femeile ştiu mai bine ca oricine să primească multe complimente chiar şi în somn. Urechile nu li se închid niciodată atâta timp cât un bărbat are idee despre ce să le şoptească…!

Vor să se simtă unice, chiar dacă ele ştiu ca nu sunt singurele femei de pe Pământ!

Adoră tone întregi de atenţie venite din partea tuturor bărbaţilor şi nu numai atât, căci nimic nu dărâmă mai tare sufletul unei femei decât să nu fie privită!

Să fie centrul Universului aşa cum sunt ele într-o zi de 8 martie când îşi sărbătoresc feminitatea.
Să li se spună în fiecare zi că viaţa fără ele nu ar avea niciun sens, oricât de mult s-ar încorda bărbaţii să demonstreze contrariul.

Şi totuşi, ce-şi doresc femeile?

Să nu se simtă folosite şi manipulate!

Să nu fie privite ca nişte fiinţe care au mereu obligaţii casnice, căci nici măcar o singură femeie nu a cunoscut orgasmul în timp ce spăla vasele!

A.

Sursa FOTO

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart