Esecul este doar lipsa succesului?

Oare poti avea un esec de succes? Ar insemna sa te gandesti la un esec total. Un esec ce iti va stoarce orice farama de energie pozitiva din tine.

Ar insemna un esec atat de mare incat nu vei mai avea curajul niciodata sa te apuci de orice altceva. Ar fi un ghinion pur caci ar face sa dispara din fiinta ta un lucru de mare pret: MOTIVATIA.

La fel de bine putem sa ne gandim ca ai gustat succesul. Un succes total care te poate face sa “te culci pe o ureche”. Un succes ce poate sa te darame in loc sa iti dea aripi. Si in acest caz, ar disparea din sufletul tau o valoare inestimabila: MOTIVATIA.

Astfel, eu inteleg cu usurinta ca succesul sau esecul sunt parti ale aceleiasi monede. O moneda ce o poti invarti asa cum doresti, asteptand cu sufletul la gura sa cada pe fateta mult dorita…o moneda ce are rolul sa te urce si sa te coboare in functie de propriul tau nivel de intelegere si de actiune.

esecul este lipsa succesului

Cand arunci o moneda in fantana dorintelor, nu te intereseaza pe ce parte cade. Ai in minte doar dorinta arzatoare ce te-a impins sa o arunci cu putere.

Unii incearca sa intre in jocul vietii numai cu monede masluite fara sa isi dea seama ca fiecare din partile acesteia ei se sustin reciproc. Fiecare parte ne ajuta sa crestem! Conteaza mult cum arunci moneda! La fel de important este si cum o prinzi.

Secretul nu consta in masluirea monedei ci in pasiunea de care dispui atunci cand intri in joc.

Pasiunea este cea care cladeste oameni de succes. Pasiunea este cea care iti da puterea si viteza de reactie necesara ca sa poti prinde moneda cu partea dorita in sus.
Pasiunea cladeste, pasiunea impartaseste, pasiunea sustine, pasiunea indeamna, pasiunea daruieste, pasiunea schimba esecul in succes.

Intre esec si succes nu exista mare diferenta. Conteaza incotro iti indrepti motivatia, caci esecul este doar lipsa succesului! Nu am spus-o mai sus?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart