Iubitul meu a completat un test de fidelitate si se pare ca nu-i cuminte!

Daca vrei sa te certi cu iubitul, poti sa o faci inainte de a-l supune la teste de personalitate gasite prin reviste. Daca pui atat de mult pret pe un joc de cuvinte al unui psiholog pe care nu-l cunosti, poate nu esti pregatita sa ai o relatie cu un barbat ce isi doreste sa te faca fericita.

Aceste teste sunt facute pentru a atrage cat mai multi cititori, deci pentru divertisment. Nu mai vorbim de scopul comercial al acelor psihologi. Partenerul perfect din punctul de vedere al celor ce scriu aceste teste, este total diferit de partenerul, macar ideal, din punctul tau de vedere.

Ei vor scrie tot felul de bazaconii pentru tinere femei ce nu sunt sigure si nu vor avea niciodata siguranta unei relatii. Exact ca tine. O relatie are nevoie de incredere pentru a se dezvolta, nu de suspiciuni.

test de fidelitate

Daca ne-am casatori toti completand un simplu test de fidelitate si de iubire, nu ar mai exista divorturi. Asta, in conditiile in care testul ar fi perfect, dar nu exista asa ceva, cum nu exista nici casnicii perfecte. Ingrijorator este ca sunt tot mai multe divorturi.

Inseamna ca, ori oamenii nu se casatoresc completand astfel de teste, ori daca fac asta, facultatile de psihologie scot absolventi tot mai slab pregatiti. Este un silogism corect, nu?
Revistele mai sus prezentate sunt fericite sa detina cititoare asa fidele ca tine. Pacat ca nu este si iubitul tau fidel.

Ai putea sa-l parasesti (pe iubitul tau, desigur) si totodata sa-ti cumperi cat mai multe reviste. Poti incerca sa dormi noaptea cu ele. Poti face chiar si dragoste cu ele. Daca nu vei stii cum, te-ar ajuta foarte mult cateva explicatii oferite de psihologii experti in teste de iubire.

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart