Femeile nu mai vor sa mimeze orgasmul!

Filmele de genul „Fifty Shades of Grey” sunt foarte populare in ultimul timp. Femeile sunt invatate sa se bucure de statutul de femei singure si puternice.

Este o tendinta de a gandi asa, este o moda. Este o mandrie pentru o femeie sa fie independenta de prezenta unui barbat, sa fie independenta financiar si pe langa toate acestea, sa se bucure de nopti fierbinti de amor ori de cate ori doreste, fara a fi implicata sentimental. Barbatul trebuie tratat ca un obiect ce poate aduce placere fizica si atat.

Este de inteles de ce subliniaza acest lucru filmele de gen. Exact ca si in cazul negrilor care au fost tinuti sute de ani in sclavie, acum si femeile isi cer drepturile. Nu sunt ele de vina, ci barbatii.

Barbatii, probabil datorita frustrarilor erotice, au renegat puterea si senzualitatea femeilor de-a lungul timpului. Au fost societati in care femeile nu aveau voie nici sa voteze. Ele erau considerate doar material biologic pentru procreere.

femeile si orgasmul
Generatii intregi, femeilor li s-a interzis sa aibe acces la functii importante in conducere si li s-a interzis dreptul la o opinie libera. Ca sa nu mai vorbim de excluderea lor din miscarile spirituale si anumite religii.

Genul acesta de filme sunt razbunarea femeilor intr-o lume a barbatilor. Modul de viata al femeilor din aceste filme sunt un raspuns al lor la un mod de gandire injust, pur masculin.

Femeile vor libertate. Vor sa castige bani, sa mearga la cumparaturi fara sa dea socoteala nimanui, fara frica de a-si ascunde in dulap anumite hainute cumparate pe ascuns.

Femeile viseaza la barbati perfecti din punct de vedere fizic. Ele isi doresc placere cat mai multa, nu complicatii. Vor sa chicoteasca si sa isi dea ochii peste cap atunci cand vad un film cu Gerard Butler sau Johnny Depp fara sa se simta prost ca isi innebunesc partenerii de gelozie. Vor sa iasa cu cine doresc, sa stea cu prietenele pana dimineata, fara sa dea explicatii nimanui atunci cand ajung acasa.

Femeile nu mai vor sa mimeze orgasmul. Numai ca un orgasm profund nu poate fi trait decat alaturi de un barbat, iar acesta nu va dori niciodata sa fie tratat ca un obiect al placerii.

Alergam si ne invartim in cerc, dupa putere, dominare, independenta si sute de orgasme, pentru ca nici barbatii nu vor sta cu mainile in san!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „Femeile nu mai vor sa mimeze orgasmul!”

  1. Este adevarat, dar este sec, pur fizic. Este lipsit de energia masculina care poate implini o femeie. Si barbatii pot avea orgasm singuri, dar va ramane la fel de sec. Astfel de orgasme epuizeaza, nu inalta spiritual pe nimeni.

    A.

  2. Chestia e ca femeile vor cadea in propia capcana , pentru ca la un moment dat vor dori sa gaseasca pe cineva acasa sa le spuna un sincer „te iubesc ” sau pe cineva care sa le intrebe ce au facut in ziua respectiva , dar sa nu uitati…Barbatii nu pun valoare pe femeile usoare. Le utilizeaza ca pe un prezervativ iar apoi dupa ce au terminat cu ele …le arunca .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart