Sari la continut

Învață să dansezi! Pentru tine, nu pentru ceilalți…

Sunt persoane care nu pot dansa. Asta pentru că există ființe care nu știu să trăiască…!

Ele nu pot dansa din cauza atitudinii, nu din cauza științei sau mai bine zis neștiinței. Muzica și dansul sunt arte. Artele se trăiesc, nu se analizează. Dacă intervine rațiunea, dispare acea stare specială care te poate face să vibrezi.

Trebuie să reformulez: sunt persoane care nu pot să vibreze. Indiferent ce se întâmplă în jurul lor, ele rămân impasibile. Doar gândire logică și algoritmi…!

Le mai bucură uneori o mărire de salariu. Alteori, le excită viziunea unei cariere de succes în care fac tot posibilul să fie niște sclavi ideali, spre bucuria stăpânului.

Sunt persoane care nu se pot abandona vieții nici măcar pentru o secundă. Sunt acele ființe țepene pe care le vedem mereu nemulțumite. Sunt acele ființe care apostrofează tinerii care se sărută pătimaș în văzul lumii.invata sa dansezi

Sunt nefericiții care simt că sunt sufocați atunci cand sunt scoși din șablonul lor legat de munca depusă pentru stăpânii mai sus amintiți.

Neîmpliniții pot fi ușor recunoscuți: în afara orelor de program, vorbesc numai despre ce ar putea face mai bine pentru a crește în ochii șefului.

Oameni triști care nu pot admira frumusețea, veselia, muzica și dansul. Uneori se încumetă să mai danseze atunci când se îmbată. Și atunci, se mișcă asemenea preoților care tocmai și-au primit banii pe slujba spusă în mare grabă într-o concentrată stare de așa numită sfințenie.

Cum spuneam, sunt persoane care nu pot să vibreze. Ar putea învăța să facă asta, dar riscă să le observe cineva cunoscut. Tocmai pe ele, niște persoane respectabile.

Din păcate (tot pentru ele), nu și respectate!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

4 Pareri

 1. lizzy t. lizzy t.

  cunosc cateva exemplare….. dar ce sa le faci?

 2. Geno Geno

  Superrr…Simplu…Clar..Concis…Real…👍👌

 3. g g

  … dans DANS DANS !! cea mai minunata stare , ador dansul , danseaza orice , exceptie manelele , danseaza , danseaza cu viata , si mai trist si mai vesel , doar danseaza ….

 4. În viitor Roșu (acum încă Lavric) În viitor Roșu (acum încă Lavric)

  „Dance, dance, let’s dance…!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.