Sari la continut

Eu nu aștept degeaba!

Sunt persoane careşi doresc mai mult de la propria fiinţă, dar în exterior lasă impresia sunt veşnic nemulţumite. Probabil, caută ajungă la o perfecţiune intangibilă în ceea ce priveşte educaţia sau succesul în viaţă.

Dacă ne gândim la ce înseamnă reuşeşti în viaţă, răspunsul ar veni diferit de la fiecare persoană în parte. Unii privesc cu admiraţie un individ, doar pentru simplul fapt a terminat o facultate. Alţii, consideră o reuşită pentru un om care şi-a achiziţionat o vilă somptuoasă. Sunt domni şi doamne ce respiră greu când văd o maşină luxoasă.

Mai sunt şi unii (încă naivi) ce sunt fascinaţi de inteligenţă şi de informaţiile deţinute de anumiţi semeni, aceştia din urmă întâlniţi tot mai rar. Hăituiţi de simplitatea celor mulţi, ei aleg stea cât mai retraşi.

Cei care vor mai mult de la viaţă îmi par oameni echilibraţi ce vor depăşească a lor condiţie. Nu refer la visul falic de a avea maşină de un million de dolari şi 20 de femei care înoate zilnic în piscina proprie. Acolo este o altă problemă, cred eu, de ordin psihologic, dar nu întru în detalii nu sunt de specialitate.eu nu astept

Este normal vrem o viaţă mai bună. Este normal ne dorim fim bine îmbrăcaţi. Ajută la stima de sine. Ne ajută privim mai bine în ochii celorlalţi. Ne ajută existăm ca indivizi, nu ca turme de oameni.

Ce gândesc, totuşi, cei care nu au de gând facă nimic toată ziua? Cei care au impresia cineva se obligă pentru întreţinerea lor? Poate guvernul, poate părinţii, poate partenerul de viaţă

Trec anii pe lângă ei, iar stimabilii vegetează tot mai mult şi mai profund. Poate ajung ei la înţelegerea adevărului ultim, la “piatra filozofală”, acest element divin care a atras de sute şi mii de ani atâţia înţelepţi în căutarea lui.

Totuşi, ei nu par nici înţelepţi. Din contră…!

Dacă nu ar mai face nimeni nimic, cine ar întreţine atâta amar de oameni? Găsim o persoană ghinionistă şi o obligăm prin lege se ocupe de grijile tuturor, nu?

Eu gândesc încep de mâine! Nu am grijă de alţii, ci nu mai fac nimic.

Cu toate m-am exprimat greşit. Ce încep? A nu mai face nimic?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

5 Pareri

 1. vasilica vasilica

  da ,si eu am vazut multe persoane care sunt in asteptare o viata,si daca incerci sa ii scuturi un pic spun ca sunt prea delicati si buni la suflet pentru societatea din ziua de azi si mai ales ca au o credinta in ajutorul lui dumnezeu de admirat
  .

  • desprerealitate desprerealitate

   Asa e! Ar trebui sa puna mana sa faca si ei cate ceva cu sau fara ajutorul divin.

 2. desprerealitate desprerealitate

  Este adevarat Roxana. Sau nimic de valoare nu vine fara munca. Bine ai venit!

 3. munca,ambitia sunt lucruri de baza pentru o persoana prin propriile puteri dobandesti” Universul”..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.