Sari la continut

Blocat pentru eternitate!

Sunt blocat pentru eternitate…!

Între mine, tine şi o lume perfectă. Între prezenţa ta, sufletul meu şi o lume imperfectă.

Între muzică şi zgomot, între raţiune şi delir…!

Şi totuşi, nu cer nimic. Las totul în jur neatins. Aş vrea atât de mult să-mi trec degetele peste tot ce mă înconjoară, dar este posibil să nasc şi mai multă dizarmonie decât există…!

Aleg să nu fac nimic! Poate o va face altcineva în locul meu! Poate acel cineva, va avea o mișcare şi o atingere atât de inspirată, încât va putea să aşeze lucrurile mai bine decât a făcut-o Providenţa.blocat pentru eternitate

Într-o zi, voi avea suficient curaj să schimb şi eu ceva…! Nu cred că este aşa de greu. Va trebui doar să întind mâna şi totul va lua altă formă. Voi ţine totuşi ochii închişi, nu pentru a mă întoarce cu spatele în faţa unei nenorociri, ci pentru a nu fi orbit de atâta armonie…!

Sunt blocat pentru un moment infinit…!
Între bunătatea mea, frumuseţea ta şi ura celor din jur. Între zâmbetul tău, plânsetul meu şi o dulce melodie. Între tot ce ar fi putut exista, între realitate şi vis…!

Doar voi spera la un alt drum, la altă viaţa, la altă şansă. Acum e momentul altora. Eu mai aştept!

Sunt blocat pentru veşnicie…!

Între graţia unei flori, dorinţa de a iubi şi lipsa ta. Între puterea de a ierta, curajul de a te privi în ochi si un ultim sărut. Eu încă mai aştept!

 Pentru tine, însă, este prea târziu!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

5 Pareri

 1. Marilena Laoneanu Marilena Laoneanu

  Si ea a asteptat…statea pitita in umbra pantofului tau care lasa urme pe nisip… spuma marii le-a acoperit……dezgolita, privea fara frica cat de frumoasa este lumea ta.

 2. Maria Maria

  De ce sa iti doresti sa schimbi ceva, atunci cand totul este perfect ? Cu atat mai mult cu cat perfectiunea e atat de fragila… E de ajuns numai o secunda si totul se poate transforma in cosmar.

 3. Ramona-Alina Ramona-Alina

  De multe ori, citindu-ti articolele, imi pun urmatoarea intrebare: ce procent din el e scris de „artistul” din tine, si ce procent de catre „omul” Adrian Cutinov. Asta pentru ca multe dintre ele transmit atata emotie si ajung atat de adanc in mintea si in sufletele noastre, incat,daca balanta inclina mai mult in favoarea „artistului”, pot sa spun doar atat: chapeau bas, maestre!
  Iar daca inclina invers, te admir si mai mult!
  Keep up the good work! 😉

 4. catalina sandar catalina sandar

  O emotie molipsitoare…am vibrat,am sperat si am trait spaima..minunat…

 5. Eugenia Eugenia

  Confuzie și dezechilibru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.