Sari la continut

Profita de week-end!

Iti doresti de multe ori sa pleci cat mai departe de casa, dar poti face asta doar in concediu sau in weekend.

Iti doresti cu ardoare sa simti cum te scufunzi in valurile marii scaldata de soare, sa simti cum te frige nisipul sub picioare, dar vei putea face asta doar in concediu sau in weekend.

Visezi la clipa in care vei evada la volanul masinii in locuri cat mai salbatice ce-ti pot oferi energia atat de necesara vietii, dar vei reusi asta doar in concediu sau in weekend.

Iti permiti sa visezi la clipa in care vei escalada muntele si vei respira aerul plin de ozon ce iti poate face atat de mult bine, dar vei reusi asta doar in concediu sau in weekend.

Inchizi ochii si realizezi ca nu este asa dificil sa petreci cateva zile in Delta, stand lenes intr-o barca ce aluneca pe luciul apei. Doar tu si gandurile tale. Chiar si fara ele daca asta iti doresti, dar poti face asta doar in concediu sau in weekend.

Vrei sa traiesti cu adevarat, singura granita sa fie rucsacul in care ai doar cateva lucruri absolut necesare. Doar sa pleci, dar poti face asta doar in concediu sau in weekend.

Ai vrea sa te stabilesti intr-un loc ce ti-ar taia rasuflarea prin frumusetea peisajului. Totusi, ce rost ar avea? Te-ai plictisi si ti-ai dori sa vezi si alte locuri la fel de pitoresti. Trebuie doar sa pornesti la drum si gata! Dar vei reusi asta doar in concediu sau in weekend.

Imagineaza-ti ziua in care iti vei face invidiosi prietenii cu pozele superbe, cu peisajele imortalizate atat de bine de tine in zone atat de putin cunoscute. Dar vei realiza asta doar in concediu sau in weekend.

Iti doresti sa calatoresti cat mai mult, sa vezi toata frumusetea naturii ce se prezinta in fata privitorului in 1000 de chipuri si nuante, dar poti face asta doar in concediu sau in weekend.

Pentru orice week-end de-al tau, oricat de frumos ar fi, noi il putem desavarsi… Acelasi lucru il putem face si cu concediul tau. La urma urmei, noi il consideram un week-end prelungit.

www.ofertedeweekend.ro

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

O parere

  1. interesant, ca de obicei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.