Vă jur că am văzut marea…!

Vă jur că am trăit să văd marea cât este de frumoasă! Am văzut-o cum străluceşte vara în bătaia soarelui, reflectând albastrul ei infinit în privirile turiştilor. Am văzut-o cum atrage ca un magnet zborul impecabil al pescăruşilor şi strigătul lor isteric în goana dupa hrană.

Am văzut-o cum hrăneşte nisipul uscat cu atingerea ei înspumată…

Vă jur că am văzut grupuri de tineri dansând noaptea pe malul ei, înnebuniţi de energia şi efervescenţa muzicii care îi obliga să se mişte toţi în acelaşi ritm, într-o armonie pe care nu aveai cum să o înţelegi decât dacă intrai  în grupul lor.

Vă jur că am văzut îndrăgostiţi care se atingeau şi se sărutau, însetaţi de voluptate. Şi de această dată, marea era un martor tăcut şi discret. Îndrăgostiţii se abandonau total în braţele fiinţei iubite şi dorite, fără să le pese că cineva i-ar putea privi şi analiza.

Va jur că am văzut oameni care se aruncau în valurile ei, fermecaţi de bucuria revederii după ce anotimpul friguros i-a obligat să se despartă.

Vă jur că am văzut sportivi alergând pe nisipul ei fin, fericiţi că marea îi poate ajuta să-şi depăşească performanţele fizice şi psihice. Un ajutor incomparabil mai bun decât cea mai luxoasă bază sportivă.va jur ca am vazut

Vă jur că am văzut răsăritul soarelui pe malul mării, după o noapte întreagă de distracţie, prea obosit ca să mai adorm şi prea odihnit de perdeaua de lumină care mă învăluia din ce în ce mai tare…

Vă jur că am văzut bărbaţi cu vârste respectabile plimbând în maşini luxoase femei tinere şi frumoase, oferindu-şi unul altuia trocul perfect: ei primind senzualitate, frumuseţe şi energia tinereţii iar ele primind promisiunea unui viitor impecabil lipsit de griji financiare.

Vă jur că am văzut tineri veniţi din toate colţurile ţării pentru câteva zile şi nopţi de distracţie, fără să mai conteze faptul că banii nu le mai ajung nici să se întoarcă în oraşele lor, dezavantajate că nu au o mare aşa fermecătoare.

Vă jur că am văzut femei frumoase care-şi ofereau siluetele perfecte mângâierilor soarelui, cerând în schimb o piele şi un bronz impecabil atât de râvnit de prietene şi atât de atrăgător pentru bărbaţi…

Vă jur că am văzut mult mai multe, dar am învăţat că lipsa de discreţie te izolează!

În definitiv, dacă marea care a văzut atâtea lucruri este foarte tăcuta, eu de ce aş spune mai multe?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

9 comentarii la „Vă jur că am văzut marea…!”

  1. L-ai depasit pe Catalin Crisan . Slagarul Vorbeste marea e istorie :))!!! Concitadinii tai , in frunte cu Mazare , ar trebui sa fie mandri ca scrii atat de frumos despre Marea Neagra.

    Ai talent ! Super articol !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart