Invata sa fii puternic!

Nu da bir cu fugitii la mamica, atunci cand te incearca viata. Femeia de langa tine va fi dezgustata de asta. Daca vei proceda asa, in ochii ei nu vei fi barbat indiferent cati bani este dispusa mama ta sa iti ofere. In inima femeii de langa tine va creste doar nevoia de a cheltui cat mai mult, deoarece banii, oricum, nu sunt castigati de tine.

O femeie adevarata si iubitoare vrea sa fie calauzita de telul tau, nu de cicatricile din trecutul tau pe care ea trebuie sa le ingrijeasca. Vrea sa simta ca ai depasit faza primara in care ai nevoie de aplauze si laude. Vrea sa simta ca iti este indiferent daca ea te apreciaza sau nu. Vrea sa simta ca tu esti puternic, iar scopul tau in viata este clar, indiferent daca ea este sau nu langa tine.Chiar in momentul in care ai marcat un succes in ceva, un success formal care te face sa te umfli in pene, ea te va testa. Te va lovi exact unde esti cel mai slab: in orgoliul tau masculin. Va incerca sa-ti minimalizeze succesul, dar nu pentru a te injosi, ci pentru a te face sa devii mai puternic. Va trebui sa ramai plin de forta si iubire si in aceasta situatie. De cate ori astepti acordul ei, iti dovedesti dependenta de o parere exterioara, si ea va incepe sa se indoiasca de tine. Iti dovedesti dependenta de nevoia de caldura si mangaiere.

Femeia trebuie sa simta ca nu ai nevoie de semnatura ei pentru a lua o decizie, pentru a fi puternic. Numai asa se va relaxa in iubirea pe care ti-o poarta. Daca ea nu te-a facut sa te razgandesti si sa te abati de la drumul tau, atunci nimeni nu o va putea face.

Femeia se poate simti implinita langa tine daca fericirea ta nu depinde de nimeni si de nimic.

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

2 comentarii la „Invata sa fii puternic!”

  1. Ma regasesc in multe din postari, sunt lucruri pe care le am simtit sau trait dar niciodata n.am gasit o ordine sau cuvintele potrivite sa le exprim!
    Nu va opriti din scris niciodata!
    Sincere felicitari!

  2. Un mesaj către cititorii masculi,scris de un bărbat. Pare ireal. As crede ca este scris de o femeie. Felicitări! Foarte elocvent.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart