Ce isi doreste cu adevarat o femeie…

Femeia are mereu tendinta de a testa capacitatea barbatului de langa ea. Te va testa mereu, atata timp cat nu esti focalizat clar asupra scopului si idealului tau.

Ea nu face asta pentru a-ti submina autoritatea. Face asta pentru a simti daca energia ta masculina este indeajuns de puternica pentru a sublima energia ei feminina. Testele ei se vor manifesta sub diverse forme: poate sa ofteze, poate sa tipe, poate sa planga, poate sa se enerveze. Nemultumirea ei nu va avea continut. Dar cu cat esti mai puternic si mai imperturbabil, cu atat mai repede vei trece testul.

Cu cat o femeie este mai puternica, cu atat testele ei vor fi mai multe si mai complexe, iar nemultumirea ei este mai mare. Cu o astfel de femeie, masculinitatea ta este provocata mereu si, cu cat realizezi mai repede acest lucru, vei intelege ca ea iti face un mare dar: te ajuta sa cresti. Sunt si femei mai slabe care se multumesc cu un barbat “caldut”, ce are mereu nevoie de consolare, un barbat care nu poate si nu vrea sa iasa din zona de confort oferita de mama lui si de catre femeia cu care traieste.

Puterea ta masculina nu consta in circumferinta bratului. Forta ta consta in capacitatea de a intra zilnic in competitie cu tine insuti. Pe toate planurile. Fara exceptie! Femeia trebuie sa simta ca nu te poate misca din calmul tau, indiferent ca vrea sau nu sa faca asta. Esenta ta cea mai ascunsa trebuie sa ramana neschimbata, iar ea va iubi la nebunie aceasta esenta. In momentul in care va simti ca nu poti fi usor schimbat si manipulat, se va relaxa si va capata incredere in tine cu adevarat. Femeia va dori sa iti simta permanent puterea, indiferent ca ai o suta de mii de dolari sau nu. Ea va stii ca, langa un astfel de barbat, se va simti mereu relaxata si protejata. Vrea sa vada ca esti un barbat puternic, stapan pe sinele tau.

Ea se va uita numai la banii tai doar atunci cand va simti ca sovaiesti, ca nu ai directie. Ea nu are nevoie de baiatul mamei langa ea, doar pentru a-l barfi la o cafea cu prietenele. Nu are nevoie de un barbat slab. Daca va simti asta, va incepe sa preia din atributiile tale. Va incerca sa devina puternica, masculina, si asta o va face sa isi piarda din feminitate. Nu cred ca iti doresti asemenea lucru. 

Invata sa te autodepasesti in fiecare zi. Nu te bloca intr-o multumire de sine care nu iti va aduce niciodata nimic bun. Suntem barbati si trebuie sa fim puternici!

 

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart