Sari la continut

Cine ți-a ghidat pașii?

Sunt oameni care ți-au ghidat pașii atunci când în jur nu vedeai altceva decât întuneric. Nu renunța la aceștia, indiferent cât de departe crezi că poți ajunge.

Sunt oameni care te-au rănit atât de tare, încât simțeai că întreaga ta ființă se transformase într-un strigăt de ajutor pe care-l auzeai doar tu. Astfel de oameni au crezut că devin mai fericiți prin ceea ce ți-au făcut. Era dreptul lor să aleagă. Chiar dacă nu pe tine. Acum poate regretă și ei deciziile luate. Tu i-ai iertat pentru liniștea ta, nu a lor…

Sunt oameni care își doresc să stea cât mai mult în preajma ta, deși nu au curajul să ți-o spună. Fiecare privire a lor ascunde un mesaj pentru tine. Trebuie doar să fii atent la aceste semne subtile!

Sunt oameni care te-au iubit atunci când nu mai credeai în nimic. Tu nu le-ai dat atenție. Tocmai această iubire pe care ei ți-au purtat-o te-a încărcat cu o forță imensă care te-a ajutat să mergi mai departe. Chiar dacă nu ai știut acest lucru…

Sunt momente în care ai nevoie să citești astfel de rânduri pentru a-ți reaminti că niciodată nu este totul pierdut. Suntem conectați toți cu niște ațe pe care nu le putem vedea, căci ele unesc sufletele, nu corpurile.

Și oricât m-aș strădui să descriu prin cuvinte aceste legături, nu fac decât să-mi dau seama că sunt atât de sărac în exprimări, încât mă opresc, căci mi-e teamă să nu stric frumusețea pe care eu o simt în sufletul meu.

Și pe care sper că o simți și tu acum…

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

Fii primul care deschide discutia!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.