Cine ți-a ghidat pașii?

Sunt oameni care ți-au ghidat pașii atunci când în jur nu vedeai altceva decât întuneric. Nu renunța la aceștia, indiferent cât de departe crezi că poți ajunge.

Sunt oameni care te-au rănit atât de tare, încât simțeai că întreaga ta ființă se transformase într-un strigăt de ajutor pe care-l auzeai doar tu. Astfel de oameni au crezut că devin mai fericiți prin ceea ce ți-au făcut. Era dreptul lor să aleagă. Chiar dacă nu pe tine. Acum poate regretă și ei deciziile luate. Tu i-ai iertat pentru liniștea ta, nu a lor…

Sunt oameni care își doresc să stea cât mai mult în preajma ta, deși nu au curajul să ți-o spună. Fiecare privire a lor ascunde un mesaj pentru tine. Trebuie doar să fii atent la aceste semne subtile!

Sunt oameni care te-au iubit atunci când nu mai credeai în nimic. Tu nu le-ai dat atenție. Tocmai această iubire pe care ei ți-au purtat-o te-a încărcat cu o forță imensă care te-a ajutat să mergi mai departe. Chiar dacă nu ai știut acest lucru…

Sunt momente în care ai nevoie să citești astfel de rânduri pentru a-ți reaminti că niciodată nu este totul pierdut. Suntem conectați toți cu niște ațe pe care nu le putem vedea, căci ele unesc sufletele, nu corpurile.

Și oricât m-aș strădui să descriu prin cuvinte aceste legături, nu fac decât să-mi dau seama că sunt atât de sărac în exprimări, încât mă opresc, căci mi-e teamă să nu stric frumusețea pe care eu o simt în sufletul meu.

Și pe care sper că o simți și tu acum…

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart