De acum înainte…

Ştiu că ţi-e dor de zilele în care credeai că eu voi fi persoana care nu te va dezamăgi vreodată.

Numai că oamenii nu-şi pot urma decât propria lor natură. Iar această natură a fiecăruia dintre noi ne dictează felul în care atingem atunci când iubim, felul în care privim atunci când dorim, felul în care zâmbim atunci când suntem fermecați de frumuseţe.

Eu am fost fascinat din primul moment în care ţi-am întâlnit misterul. Deşi tu-mi spui că ţi l-am descoperit ușor, eu ştiu că acesta este ca un curcubeu pe care-l vezi de la mare distanţă, dar oricât de mult încerci să te apropii de el, nu-l poţi atinge niciodată.

Iubirea pe care ţi-am oferit-o a fost pură, nealterată de judecăţi de valoare şi nici de grade de comparaţii. Eu nu pot iubi raţional, deşi tu ai crezut mai mult decât în mine în faptele care pot fi luate drept dovezi de iubire.

Iubirea nu se dovedeşte, ci se trăieşte. Când un om te iubeşte cu tot sufletul, el te înfrumusețează. Îţi dă acces la o putere care pătrunde prin sursa tuturor lucrurilor.

Îţi dă puterea apei care, deşi este inofensivă, pătrunde cele mai dure pietre ieşind mereu victorioasă. Este adevărat că este nevoie de timp…

Iubirea nu se contorizează. Nu este nevoie de cineva care să poată ţine scorul.

Nu-mi este indiferent tot ce am trăit. Din contră! Ştiu că meriţi mai mult şi aş fi vrut să pot să-ţi ofer mai mult, dar nu mai îmi dai voie. Tu nu mai ai nevoie de aceste daruri de la mine, căci nu ai vrut sau nu ai ştiut să le atribui nicio valoare.

Îţi vei da seama cândva că iubirea mea ţi-a condus sufletul spre cea mai mare lumină. Acea lumină este femeia perfectă din tine. Femeia care m-a atras enigmatic din prima clipă.

De spus nu aş vrea să mai adaug nimic, căci toate cuvintele sunt limitate şi există riscul să te pot îndepărta de la calea pe care ți-ai dorit să mergi de acum înainte.

Acum simt doar un vânt rece cum suflă printre noi doi. Un vânt care a ajuns uşor la tine, dar care nu va reuşi să-mi pătrundă şi mie în suflet. Acolo unde tu ai pătruns cu atâta pricepere…!

Dar care tu? Care eu?

Care doi?

Care noi?

A.

(pentru tine)

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Un comentariu la „De acum înainte…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart