Ultima femeie singură!

Ea este femeia care nu mai vrea să aştepte ca un bărbat să-i poată înţelege emoţiile care se nasc din izvorul nesecat al propriului ei suflet.

Este femeia care nu mai dă atenţie demult complimentelor pe care bărbaţii i le oferă din plin doar pentru corpul ei. Un corp care este animat de o inimă plină de iubire. Pe aceasta nu a învățat încă nimeni s-o complimenteze…!

Ea este femeia care a încercat să nu rămână în urmă niciodată. Şi cu cât a trecut mai repede peste momentele neplăcute şi peste piedicile impuse de această societate construită pe formula profitului, cu atât ea a devenit mai puternică.

O femeie care a devenit complexă. O femeie care a devenit greu de egalat.

Toată această creştere a ei nu a făcut, însă, decât s-o izoleze de bărbaţii care nu au văzut-o decât un trofeu menit să le împodobească cearceafurile fine din satin, căci frumuseţea ei…

Frumuseţea ei te face să uiţi că în lume există imperfecţiune.

Frumuseţea ei a devenit pentru ea o povară pe care o duce tot mai greu.

Şi cui ar putea ea să-i explice toate aceste frământări interioare, când toată lumea-i vede frumuseţea şi o consideră o femeie norocoasă şi fericită?

Cui să-i vorbească despre furtunile sufletului, când toţi bărbaţii din jur sunt preocupaţi să agonisească mereu mai mulţi bani şi mai multe trofee?

Ea este ultima femeie singură, căci de acum a învăţat să devină propriul ei erou…

Un erou ce greu ar putea fi cucerit de o lume atât de superficială!

A.

(pentru o cititoare)

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „Ultima femeie singură!”

  1. Buna seara.
    Minunat articolul. Iar speranta nu e intru totul pierduta pentru o astfel de femeie. Frumusetea fizica ii va fi aliat in final, fiindca astfel mai are o sansa in a gasi barbatul caruia sa-i impartaseasca lupta sa.
    Pe cand o femeie lipsita de un exterior frumos, de-asemenea complexa si puternica, va ramane pentru totdeauna necunoscuta celuilalt.

  2. Ea este femeia care s-a saturat de filozofiile intruchipate…Felicitări pentru realitatea de care dai dovada si care intr-adevar o urmăm…Multumesc articole frumoase in continuare.

  3. Mda. Puternica, frumoasa dar singura… Si totusi speranta moare ultima… Poate totusi exista si un el undeva acolo pe masura ei ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart