Într-o zi îi vei spune…!

Te gândeşti adesea că într-o zi îi vei spune tot ce simţi pentru ea.

Îi vei spune că are un rol important în viaţa ta, deşi ea încă nu ştie.

Îi vei spune că nu sunteţi decât două suflete singure care sunt sortite să danseze împreună.

Îi vei spune cât de greu îţi este să o priveşti şi să nu poţi să articulezi un cuvânt. Cu toate că ştii cât de mult iubesc femeile cuvintele.

Iar femeile iubesc mult mai mult cuvintele pe care încă nu le-ai rostit decât cele pe care le-au auzit deja şi care au devenit terne şi lipsite de culoare.

Îi vei spune că te simţi ca un peşte într-un acvariu ori de câte ori o vezi…! Dar nu orice peşte, ci unul mare care se loveşte de pereţii de sticlă ai bolului şi respiră din ce în ce mai greu.

Îi vei spune că te simţi aşa de mare numai când apare ea. În rest, eşti un peşte mic, insignifiant, lipsit de direcţie şi de sens…un peşte care trăieşte într-o băltoacă, fără să-şi înţeleagă menirea.ii-vei-spune

Îi vei spune că nu înţelegi bărbaţii care aleargă neobosiţi de la o femeie la alta, când tu nu eşti în stare să faci un pas măcar către una singură.

Ar fi un pas decisiv căci este femeia care te face să simţi un întreg univers în propria ta fiinţă atunci când ea te priveşte.

Este femeia care, dintr-o singură privire, amestecă în tine un fior care te topeşte aşa cum se topeşte un filament în prezenţa unei energii mult prea mari.

Îi vei spune toate astea mâine.

Aşa ţi-ai propus şi ieri. La fel ţi-ai promis şi alaltăieri.

Însă rămâi blocat în aceeaşi capcană a neputinţei…!

Te simţi ca un bătrân care vorbeşte la un telefon lipsit de ton căci nu mai aude aşa de bine încât să-şi dea seama de asta.

Te simţi ca un turist străin care încearcă din răsputeri să copieze accentul localnicilor, dar oricât s-ar strădui toţi cei din jur îi vor recunoaşte greutatea exprimării.

Iar ea nici măcar nu ştie cât de fericit te-ar face dacă te-ar ţine de mână.

O să-i spui asta…

Cândva!

A.

(pentru un cititor)

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

4 comentarii la „Într-o zi îi vei spune…!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart