Nu poţi face fericită pe toată lumea. Eşti femeie, nu un borcan cu dulceaţă!

Lumea are pretenţii de la tine. Şi încerci în fiecare zi să-i demonstrezi că meriţi un loc privilegiat în ochii ei.

Iubitul tău te vrea mereu altfel. Vrea să-l surprinzi cât mai des în cele mai plăcute moduri prin îmbrăcămintea ta, prin coafura ta, prin frumuseţea ta….! Numai că uneori ai nevoie de odihnă, iar el ar trebui să înţeleagă asta.

La locul de muncă toţi vor să realizezi lucruri fabuloase, iar cu cât ridici ştacheta mai sus, cu atât cerinţele sunt tot mai mari. Ar trebui să se pună şi şefii în locul tău măcar pentru o zi. Atunci vor înţelege şi ei că nu este uşor să fii tu…!

Toată lumea are cerinţe, însă puţini ştiu cât de mult suferi uneori pentru faptul că nu eşti înţeleasă îndeajuns.

Toţi te judecă, dar puţini ştiu câtă nevoie ai uneori să pleci undeva departe, însoţită doar de propria ta prezenţă.femeie-nu-dulceata

Este singura cale prin care te poţi vindeca de toate rănile sufleteşti pe care atâţia diletanţi ţi le provoacă în graba lor spre profit.

Ai nevoie să citeşti o carte care te poate linişti şi care îţi poate vorbi despre tine. O carte scrisă de cineva care are darul de a înţelege limbajul sufletului…!

Ai nevoie să asculţi o muzică bună care-ţi poate pătrunde fiecare fibră a corpului pentru a te reîmprospăta cu energia de care ai atâta trebuinţă.

Ai nevoie de câteva clipe de linişte. Aşa te vei putea încărca uşor cu forţa atât de necesară pentru a te lupta din nou cu pretenţiile lumii.

Ştii ceva? Important este să te simţi tu împăcată. Cei din jur nu vor renunţa niciodată la cerinţele lor.

Adu-le aminte că eşti femeie şi nu eşti obligată să asiguri fericirea nimănui.

Singura ta obligaţie este să-ţi repeţi asta cât mai des…!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

7 comentarii la „Nu poţi face fericită pe toată lumea. Eşti femeie, nu un borcan cu dulceaţă!”

  1. Cumva si ridicarea stachetei este un pas pt tine insati, pt a putea si pt a crede mai mult in tine. Te ajuta mental chiar daca te epuizeaza fizic. Mi se pare ok iesitul din zona de confort…

  2. Da….super sensibil si foarte delicat …pentru un tanar domn care lucreaza in domeniul bancar!Felicitari!La cat mai multe carti si articole interesante!

  3. Sunteti un tanar, un om cu totul si cu totul … deosebit… avand in vedere felul in care va „puneti pe hartie” … talentul … Nu stiu in ce luna sunteti nascut si nici nu conteaza pentru mine … mintea dumneavoastra este „out of the ordinary”, ca sa zic asa.
    Numai bine!

  4. Cuvinte simple dar cu mare efect pentru sufletul meu! Multumesc sincer. Iti citesc zilnic miciile scrisori si ma simt mai bine de fiecare data. Succes in tot ceea ce faci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart