El era prezentul tău…!

Sărutul lui te făcea să-ţi pierzi orice urmă de raţiune. Nu mai exista nimic altceva în acele momente decât un abandon extatic pe care l-ai aşteptat atâta amar de vreme…!

Privirea lui te îmbrăca din cap până-n picioare cu un mister plin de voluptate. Un mister care te făcea să înţelegi de ce spun unii că viaţa merită cu adevărat trăită.

Cuvintele lui îţi pătrundeau direct în inimă, de parcă el învăţase un vocabular secret de care ceilalţi bărbaţi nici măcar nu au idee că există…!

Atingerea lui se transforma pe pielea ta într-un tremur lipsit de control pe care nu aveai cum să-l potoleşti. Nu te-a învăţat nimeni cum să faci asta şi bine a făcut, căci ai fi putut trăi o infinitate în mijlocul acelei vibraţii incontrolabile.

În zâmbetul lui se ascundeau toate promisiunile pe care ţi le-au făcut ceilalţi bărbaţi şi de care au uitat atât de uşor. Surâsul lui îţi povestea întotdeauna cât eşti de frumoasă şi cât de norocoasă eşti că te-ai născut femeie…!el-era-prezentul-tau

Prezenţa lui te făcea să înţelegi că iubirea este cea mai puternică armă din lume. O armă care nu este folosită pentru a subjuga, ci doar pentru a elibera oamenii de nefericire.

El înţelegea cu uşurinţă că sufletul tău se află mereu în căutarea perfecţiunii. Ştiind acest lucru, el te provoca tot timpul. În fiecare clipă pe care o petrecea alături de tine.

Toate astea sunt doar o mică parte din tot ceea ce te făcea să trăieşti alături de el.

Tu m-ai rugat să le descriu pentru a înţelege şi alte femei că există bărbaţi care ştiu să pătrundă dincolo de acele definiţii obişnuite ale relaţiilor. El era dincolo de toate astea…

Căci sărutul lui te făcea să uiţi că-n orice lucru există un început şi un sfârşit.

Alături de el trăiai doar un prezent ce cuprindea totalitatea…!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

5 comentarii la „El era prezentul tău…!”

 1. De ce la timpul trecut? Când sentimentul e real „a iubi” e verb detectiv de trecut. Ce iubești cu adevărat iubești pentru totdeauna

 2. Privirea lui, îți mângâie sufletul
  Vocea lui, te face să tresari
  Atingerea lui, vibrează în tine
  Iar sărutul, să dispari în neant.
  Și chiar de-ar fi să nu mai fiți
  Porți cu tine o viață întreagă
  Fericirea,
  Că l-ai cunoscut cândva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart