Dincolo de timp…

Cei doi bătrâni se întinseră în pat. Se pregăteau de culcare. S-au aşezat încet, de frică să nu-şi zdruncine trupurile obosite de atâta vreme.

Cum ar putea să ştie tinerii ce comoară este tinereţea? Ei se poartă ca un om ce aruncă din mână perlele crezând că-s pietre. Şi le aruncă atât de departe…

Bătrâna se convinse încă o dată că oamenii apreciază ceea ce au doar atunci când este prea târziu.

Pielea femeii era zbârcită, dar ochii…Ah! Ochii aceia erau tineri şi vioi. Peste ei nu a trecut timpul. Probabil erau prea frumoşi şi timpul i-a lăsat în pace. Ştia şi el că unele lucruri nu ar trebui atinse…!

Femeia privi către bătrânul care deja adormise. Zâmbi şi închise ochii aceia superbi doar pentru a-şi reaminti ce norocoasă este că a cunoscut iubirea.

Demult, când s-a apropiat prima dată de ea şi a privit-o, ea a simţit cum cade într-un abis. O senzaţie de zbor şi prăbuşire, dar nu una care te înfricoşează, ci una care te face să nu mai vrei să te reîntorci la senzaţiile obişnuite. Mai ales după ce ai cunoscut ce delicii îţi poate oferi zborul.

Alături de el îşi găsea răspuns la orice întrebare. Alături de el putea vedea miracolul frumuseţii în toate lucrurile din jur.

Alături de el simţea că universul este prea mic pentru amândoi…

Acum erau gârboviţi, nu mai aveau corpuri suple, dar fericirea nu a îndrăznit să-i părăsească.dincolo de timp

Chiar şi atunci când erau tineri şi se atingeau, vibraţia pe care o simţeau trecea dincolo de trup. Era o legătură între suflete pe care ea nu o putea înţelege, dar o gusta din plin.

Femeia stinse lumina şi-şi luă iubitul în braţe. Acum erau bătrâni, dar tot iubitul ei era…

Şi vor sta unul lângă celălalt până când trupurile lor vor dispărea de tot, transformate în praf de necruţătorul şi odiosul timp!

Bătrânul zâmbi şi el împăcat. Simţi atingerea femeii şi tresări. Aşa cum o făcea de fiecare dată când ea îl atingea.

Adormiră îmbrăţişaţi. Nimic n-ar fi putut să-i mai despartă. Două trupuri bătrâne care adăposteau două fiinţe ce-au cunoscut iubirea.

Privind cei doi bătrâni puteai să vezi dovada supremă de dragoste dintre două suflete…

…dincolo de lumi şi dincolo de timp!

A.

Este adevărat! Ultima mea carte a văzut lumina tiparului şi acum poate fi a ta. Dacă te grăbeşti, va ajunge la tine un exemplar cu autograf din partea autorului!

“ŞI FRUNZELE ASCUND EMOŢII” –  Cartea care-ţi va transforma viaţa într-o adevărată sărbătoare.

Comenzile se pot face accesând link-ul de mai jos. Cărţile comandate astăzi vor fi trimise către voi începând cu 1 septembrie.

https://www.desprerealitate.ro/produs/si-frunzele-ascund-emotii/

 

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart