Sari la continut

Dorințe parfumate…!

Ai vrea ca fiecare noapte să vă stea mărturie pasiunii mistuitoare care vă consumă tot mai mult. Pe amândoi la fel de intens…

De-ai putea să-ţi scrii numele pe pielea ei… O semnatură care ar putea să-i pătrundă până în suflet și să nu se mai șteargă niciodată.

Să te joci cu părul care-i încadrează chipul, la fel de armonios ca o ramă ce încadrează o pictură extrem de apreciată, dar care nu aparține nimănui ci există doar pentru a dărui fericire celor ce o privesc.

Degetele să ți le plimbi pe corpul ei care tresare la fiecare contact cu pielea ta, de parcă doar în acele momente realizează cât extaz ascunde atingerea. De parcă doar în acele momente își dă seama că are un corp. Până atunci doar l-a purtat cu ea aşa…lipsit de emoție…!

Îți dorești să te plimbi peste tot cu ea de mână. Să-i admire toți frumusețea, iar ție puterea că ai reușit să cucerești o femeie ca ea.

Chiar dacă nu o poți suna oricând, o parte din tine este mereu în contact cu ea. Nici tu nu știi prin ce tehnologie poți face asta. Cert este că funcționează de minune.

Îți umblă pe sub piele și nu poți face nimic să oprești asta, căci până acum nu ai știut ce rol are pielea ta. Acum ai înțeles: trebuie s-o protejeze pe ea…

Parfumul ei să-ți inunde simțurile chiar și atunci când este la mare depărtare de tine. Căci acest parfum nu mai reprezintă pentru tine o simplă mireasmă, ci o aromă care te trezește…! La viață…

Dacă până acum nu ai simțit nimic din toate astea pentru o femeie, înseamnă că trebuie să te naști din nou.

Ți-ai năruit degeaba anii!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

3 Pareri

  1. daniela daniela

    Buna, sunt curioasa ce reactie are un bărbat când citeste asta, pentru ca la mine a ajuns in fiecare celula iubirea pe care ai descris-o. Multumesc. Cred ca este exact cum isi doreste o femeie sa simta un bărbat despre ea.

  2. Mmmmm,ce frumos!😘😘😘O zi plina de iubire!

  3. Carmen Carmen

    Sunt sigura ca asa ceva isi doreste o femeie dar din pacate nu multe au parte de asa un barbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.