Propria noastră muzică!

Nu-i mai aprecia atât de mult pe cei care-ți spun mereu că au o viață perfectă. Toți avem probleme! Ei știu asta, însă dacă tu suferi atunci când le auzi povestea, înseamnă că ăsta e motivul pentru care ei sunt atât de darnici la vorbe…

Nu mai cere ajutor de la oamenii care adoră să te vadă mereu sub nivelul lor. Nu vei primi decât și mai multă umilință.

Nu te mai lăsa fascinat de prosperitatea unora care se prezintă mari întreprinzători cu banii furați de la mine și de la tine. Încearcă să ai pretenții. Măcar de data asta…!

Nu mai visa că vei ajunge mare într-o bună zi dacă tu stai oră de oră înconjurat de oameni care nu și-au găsit propria lor cale. Te vei rătăci cu ușurință și tu alături de ei.

Nimeni nu-ți va da rețeta succesului, iar dacă vei încerca să-i mulțumești pe cei din jur tot timpul, nu-i vei afla ingredientele niciodată.

Nu mai încerca să schimbi oamenii de lângă tine. Ei se vor schimba atunci când vor simți nevoia să facă asta. Fiecare avem propriile noastre lupte, propriile noastre frici și propriile noastre credințe.

Nu mai aștepta mereu aplauze crezând că meriți mai mult. Când vei merita cu adevărat totul, vei fi atât de concentrat la propria ta lumină încât nu vei mai auzi aplauzele. Chiar dacă ele vor fi extrem de zgomotoase…

Nu face greșeala să crezi că poți profita de bunătatea oamenilor. Tot acel profit îl vei da înapoi sub o formă sau alta. Uneori îl vei plăti cu sănătatea. Alteori îl vei plăti prin propria singurătate. Nu este o plată pe care o vei suporta ușor. La ce te ajută să dormi pe un pat de aur dacă-ti pierzi sufletul?

Nu încerca din răsputeri să respecți regulile mele.

Fiecare din noi auzim propria noastră muzică. Fiecare avem propriile noastre lupte, propriile noastre frici și propriile noastre credințe.

Problemele încep atunci când încercăm să avem doar interese…!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Un comentariu la „Propria noastră muzică!”

  1. Tot ce ai spus este foarte adevarat si cum am invatat in scoala la fizica cum ca la o actiune exista intotdeauna o reactiune ar trebui sa ne gindim mereu la consecintele faptelor noastre

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart