Ajută-mă să uit de mine!

Este prea mult sau prea puţin spus…? Este o fantezie? Nu şi în cazul unei femei…

Dincolo de machiajul care o ajută să iasă în evidenţă cât mai mult în faţa ta, dincolo de mersul lasciv care te face să rămâi cu ochii înmărmuriţi de fascinaţie, dincolo de zâmbetul care te face şi pe tine să zâmbeşti spontan atunci când te priveşte.

Dincolo de aerul inabordabil pe care-l afişează uneori, dincolo de parfumul ce o completează, dincolo de pantofii cu toc care îi dau o mare încredere-n propria feminitate…

Dincolo de toate astea, o femeie îşi doreşte un lucru simplu de la un bărbat:

Să o ajute să uite!

Să uite de tot ce-a putut avea şi nu a ştiut să ceară.

Să uite de obligaţiile impuse de normele sociale.

Să uite că uneori, cea mai bună prietenă a trădat-o.

Sa uite că şi-ar dori ceva în plus sau în minus la fizicul ei, căci o femeie vrea mereu perfecţiunea…!sa uit de mine

Să uite de zidurile nepăsării celor din jur de care se loveşte-atât de des.

Să uite de gura lumii care spune că nu există relaţia perfectă…!

Să uite ce vârstă are, cu toate că se concentrează prea mult la acest aspect.

Să uite de toţi cei care au rănit-o.

Să uite de faptul că a fost uneori părăsită. Fără nici o explicaţie…

Să uite de lacrimile care i-au spălat cândva obrajii şi care s-au uscat atât de greu.

Dacă vrei să faci ceva pentru femeia care te iubeşte, ascultă-i vocea interioară! Ea îţi şopteşte printr-un strigăt mut:

-Ajută-mă să uit de mine!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

8 comentarii la „Ajută-mă să uit de mine!”

  1. Liana Marinescu

    Foarte frumos spus,impresionant,sensibil.Multumesc pt.aceste cuvinte frumoase care,pe mine chiar ma reprezinta.

  2. Sunt femei slabe si femei puternice…..dar si cele slabe,tot găsesc o solutie…numai că spre deosebire de partea bărbătească, se pot ridica si singure…pt k nu toate au o companie fizică(bărbătească) să le inteleagă si mai ales fără să profite,lângă ele!

  3. Daca stau sa ma gandesc, orice femeie viseaza la un astfel de barbat. Dar sunt cazuri si cazuri. Uneori te poti ridica si singura daca crezi ca totul e pe dos, dar se intampla ca o data sau de doua ori in viata sa iti doresti pe cineva care daca nu poate simti aceleasi lucruri cu tine, sa te ajute sa le uiti. Bun articol, mi-a mers la suflet!

  4. Nu e ca nu te poti ridica , dar cateodata nu vrei , ai obosit si vrei sa fii macar o data centrul universului cuiva , a celui ce chiar si pentru putin timp te-a facut sa uiti de tine.

  5. Da uneori e bine sa uiti anumite intamplari pe care le-ai trait si te-au facut sa suferi.Un barbat care te iubeste cu adevarat te poate ajuta sa uiti de tot si sa-ti aline suferintele.

  6. Exista multa suferinta in dragoste, asa general vorbind pentru ca nu avem curajul sa incheiem o relatie daca nu merge ,ne este frica de viitor,fugim doar in gandurile noastre,evadam doar in vise…..si asa trece viata pe langa noi!Suntem tristi in sinea noastra dar in fata lumii zambim,nu avem curajul sa ne deschidem,avem prejudecati ,vrem mai mult dar ne este frica!

  7. În viața unei femei de multe ori apare acel EL care te face să uiți de tine. Important este să te susțină în ceea ce ești defapt, TU PURĂ! SĂ VADĂ ÎN TINE OGLINDA SUFLETULUI SĂU . Și amândoi sustinandu-se reciproc să creeze unicul, adevăratul DOI ÎN UNU. Întregul care poate înfrunta orice obstacol și care prin IUBIRE să danseze deasupra lumii fără nici o frică. Superb articol, punct ochit, punct lovit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart