Scrisoare pentru tine!

Chiar dacă nu mă cunoşti personal, vreau să îţi adresez câteva cuvinte…

Porţi în tine un dar extraordinar care se numeşte viaţă. De multe ori îi ignori prezenţa şi uiţi cât este de minunat să trăieşti şi atât…!

Te-ai născut pentru a face lumea mai bună prin simpla ta existenţă. Chiar dacă nu îţi dai seama de asta, de multe ori eşti un exemplu viu pentru oamenii care te admiră.

Uneori ai momente de deznădejde în care simţi că totul îţi este potrivnic. Nimic mai fals! Universul îţi testeaza doar capacităţile pentru a te face să păşeşti spre o treaptă mai înaltă. Numai aşa evoluezi…

Orice problemă care se iveşte are o surpriză pentru tine. Pentru a descoperi-o trebuie să rezolvi dilema privind-o în alt mod decât te-ai obişnuit să o faci. Întotdeauna trebuie să găseşti soluţia în propria persoană.

scrisoare pentru tine

Trebuie să ştii că te-ai născut dintr-un act de iubire şi porţi în tine sămânţa iubirii. Obligaţia ta este să ai grijă ca această sămânţă să crească, să înmugurească şi să se deschidă pentru a parfuma lumea din jur cu floarea ei.

În inima ta se regăseşte o flacără ce străluceşte tot mai tare atunci când păşeşti pe propria ta cale. Când mergi pe drumul trasat de alţii, flacăra ta abia mai pâlpâie şi o stare de tristeţe îţi cuprinde fiinţa. Nu face asta, căci lumea va deveni mai bună numai când exprimi în jur fericire.

Ai mereu tendinţa de a alerga dupa bunuri materiale care niciodată nu îţi sunt de ajuns. Trebuie să ştii că tot ceea ce are nume şi formă este trecător. Încearcă să înţelegi spiritul lucrurilor şi atunci nu te vei mai preocupa să le posezi. Ele vor veni către tine exact atunci când vei avea nevoie de ele.

Încearcă să dăruieşti mai mult! Fă-o din suflet, căci cel care primeşte este tatăl, fratele, copilul sau mama unui om la fel ca tine care poartă în sine un dar incredibil care se numeşte viaţă.

Respectă viaţa din acel om şi nu uita că într-o zi vei avea nevoie de darul lui pentru a merge mai departe pe calea propriei tale evoluţii!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

13 comentarii la „Scrisoare pentru tine!”

  1. Este atata adevar ca am ramas naucit . Desi sunt singur am sa incerc sa tin cont in restul vietii care mi-a mai ramas de aceasta frumoasa postare . VA MULTUMESC!

  2. Frumos!Felicitări!????Un capricorn cu o memorie bună,dulce și sensibil!Dacă ar fi toți barbatii ca tine sau măcar jumate ar fi fost minunat!Noapte linistita!

  3. Superb, ca toate articolele pe care le publici cu atata sensibilitate, atata dragoste, intelegere si optimism. Multumesc ca existi si dai vietii sens!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart