Isi pierde doar timpul cu tine?

Aceeasi intrebare care te macina la inceputul unei noi relatii…

Sta cu tine din lipsa de ceva mai bun, sau tresalta cu adevarat numai cand il strabate gandul ca ar putea sa te revada…macar un minut?

Vrei si tu relatia perfecta de care se vorbeste mereu peste tot si pe care unele dintre prietenele tale o afiseaza ostentativ in public. Daca este ceva de aparenta totusi?
Si te framanti iar la nesiguranata pe care o ai in ceea ce il priveste pe noul tau iubit.

El face eforturi sa te invite mereu sa iesiti. Vine mereu cu idei de locuri noi pe care vrea sa le viziteze impreuna cu tine. De parca ar vrea sa-si lase amprenta in toate acele locuri, dar nu singur. Asta se pare ca e bine, nu?

pierde timpul cu tine
Te scoate la masa impreuna cu prietenii lui cei mai buni. Pe de-o parte stii ca nu orice fata este prezentata prietenilor apropiati, decat aceea menita sa aibe o relatie serioasa cu el, insa o alta parte din tine se intreaba daca nu este genul de barbat caruia ii place sa-si prezinte cuceririle ca pe niste trofee? Ca un vanator care se bucura de prada rapusa, indiferent de cat de mic sau mare a fost efortul de a vana?

S-a intamplat odata sa pleci de acasa cateva zile si ti-ai uitat telefonul. A retinut mailul tau desi i l-ai spus o singura data. Si a avut grija sa profite din plin de el cu mesaje care mai de care mai romantice. Sau, ma rog, destul de romantice pentru un barbat…

Si-a anulat si cateva planuri pentru tine. Ti-a aratat ca-i pasa. Poate nu i-a fost usor nici lui sa treaca peste capriciile inerente unui suflet de femeie.

Te intreb acum:
Daca el face toate aceste eforturi, tu de ce nu iti acorzi o sansa? Sansa de a fi fericita intr-o relatie, la fel ca prietenele tale de care spuneai mai sus!? Chiar daca ele o afirma numai din curtoazie…!

La tine nu va fi asa!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart