Invata sa te vinzi mai scump

A mai trecut o zi si tot nu ai invatat sa te vinzi mai scump.
Astepti ca un sistem de invatamant care nu produce valoare de cativa zeci de ani, sa aiba nevoie de tine.
Si te straduiesti sa iti exprimi in exterior tot mai mult principiile. Iti storci tot mai mult energia petru a prezenta unora mai valorosi ca meriti mai mult. Ceva din tine incepe sa inteleaga prin sedimentarea experientei de viata ca ceea ce vrei tu sa oferi se numeste evolutie. Ceea ce ti se poate oferi este ceva simplu, static, lipsit de caracterul unei cresteri.
Chiar daca aceasta este singura Lege din Univers, Legea Evolutiei.
Si te gandesti ca suntem cu totii impotriva acestei Legi. Acesta este motivul pentru care ne imbolnavim, suferim si stagnam: mergem impotriva curentului.

Iti doresti ca scoala absolvita de tine sa te fi invatat sa faci ceva cu viata ta. Sa te invete sa muti muntii. Sau macar sa te invete sa ii urci. Sa te invete sa recunosti cararea doar…


Si bajbai zi de zi prin intuneric, incercand sa oferi valoare si sa primesti in schimb bucurie si satisfactia lucrului bine facut.
Dar nu ai cum sa primesti multumire sufleteasca decat daca prin ceea ce oferi ajuti pe altii sa evolueze. Caci multumirea vine din spirit nu din abdomenul pe care incerci sa-l lucrezi tot mai mult la sala, in speranta ca te va ajuta sa cresti.

Si mai incerci inca o zi sa te vinzi mai bine. Te imbraci cu ce ai mai bun, te parfumezi si te duci la un interviu pentru a munci in “curtea” unui iscusit om de afaceri.
Insa ceea ce oferi tu nu ajuta cu nimic pe nimeni. Si atunci te vinzi cu mai putin decat ai anticipat. Si iarasi incalci Legea Evolutiei.

Peste o perioada de timp vei ajunge acolo unde ti-ai dorit.
Vei invata ca sunt oameni care isi cauta de munca si sunt oameni care ofera de munca altora.
Cat de repede vei ajunge la liman numai tu poti sa stii.
Asta va depinde de capacitatea propriului creier si de puterea spiritului tau. Si de cat de mult esti armonizat cu Universul.

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart