Sari la continut

Cu cât eşti mai inteligentă, mai educată şi mai sofisticată, cu atât îţi va fi mai greu să găseşti un partener?

Cu cât eşti mai inteligentă, mai educată şi mai sofisticată, cu atât îţi va fi mai greu să găseşti un partener alături de care te poţi deschide cu adevărat.
Lângă un bărbat nepotrivit, cu atât mai dificil îţi va fi să creşti. Dacă el nu știe să comunice cu tine la nivel profund, atunci tu vei cunoaşte angoasa și anxietatea.
Vei trăi alături de un partener nepotrivit într-o comuniune relaţională, ştiind că nimic excepţional nu ţi se va întâmpla vreodată. Te vei bucura că măcar ai pe cineva, iar uneori, pentru a-ţi îndulci concepţiile despre iubire, te vei compara cu prietenele tale care sunt singure.
Nu vei avea curajul să admiți că pot exista şi bărbați rafinaţi care au calitatea de a citi sentimentele unei femei şi sursa acestora.
Acest gând te va ţine pe loc și te va face să rămâi într-o relaţie călduţă. Nu vei avea curajul să renunţi la aceasta pentru a căuta o alta cu adevărat fierbinte.
Mai exact, o relaţie care te va pune faţă în faţă cu propria ta capacitate de a iubi.
A.
Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

Fii primul care deschide discutia!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.