Dragostea este oarbă, dar oricum nu contează căci cei care se iubesc închid ochii atunci când se sărută!

Ei închid ochii pentru a putea simţi prezenţa iubirii în sufletul lor.

Este un dar primit de la persoana care împărtăşeşte aceeasi stare cu tine. Iubirea nu o poţi atinge! Dacă era aşa, ar fi studiat-o cu atenţie oamenii de ştiinţă…Cu ochii larg deschişi!

Numai închizând ochii te poţi abandona stării de graţie prezentă in tine atunci când iubeşti.

Cei care nu au curaj să se arunce în necunoscut, nu au cum să înţeleagă adevărata iubire. Ea nu se arată celor fricoşi şi nici celor foarte orgolioşi.Trebuie să renunţi la tine pentru a o simţi în totalitate.

Închide ochii şi plonjează în adâncul apelor sufletului! Acolo vei găsi iubirea. Ea nu stă cuibărită. Nu se ascunde de tine. Ea aşteaptă de mult timp să o regăseşti. Te intâmpină cu un zambet larg. Ştie că mai devreme sau mai târziu o vei căuta. Este însăşi natura ta! Exact ca o mamă care îşi asteaptă copilul să vină de la joacă. Atunci când vine într-un tarziu, ea nu îl ceartă, ci îl ia în braţe, îl spală şi îl hrăneşte.dragostea-este-oarba

Există o persoană care te ajută să găseşti această stare mult mai uşor. Unii o numesc suflet-pereche. Eu o numesc iubire-pereche.

Căci fiecare din noi simte această graţie în funcţie de propria noastră dezvoltare şi sensibilitate, iar persoana care o simte la fel ca tine este iubirea ta pereche.

Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit perechea? Numai închizând ochii atunci când o săruţi şi o atingi…

Când ai înţeles că ai găsit-o, poţi să deschizi ochii.

Vei rămâne înmărmurit de atâta frumuseţe!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

2 comentarii la „Dragostea este oarbă, dar oricum nu contează căci cei care se iubesc închid ochii atunci când se sărută!”

  1. Dragostea este cel mai frumos lucru care s-ar putea intampla cuiva si asta pentru ca este un sentiment pe care il imparti cu cineva…cand intalnesti persoana si te indragostesti,inca nu este iubirea aceea reala,pura la care aspiram cu totii.Daca aceasta persoana iti impartaseste sentimentele doar atunci poti spune ca ai intalnit dragostea adevarata insa aceasta notiune ,acest sentiment inaltator nu se termina aici…sentimentele impartasite sunt doar primul pas,iubirea reala este ceva mai mult decat a te indragosti pentru ca ,dragostea inseamna-incredere,grija si atentie,prietenie,ajutor reciproc si mai presus de toate respect…frumos articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart