Cum să trec mai ușor peste?

Lista cu IntrebariCategorie: Despre despărţireCum să trec mai ușor peste?
Anonim asked 8 ani ago

Buna ziua, am trecut de curand si eu printr-o despartire dupa 5 ani de zile…pana in momentul de fata totul a fost foarte frumos, desigur ca in fiecare cuplu au existat neintelegeri si certuri dar totul s-a rezolvat !! In ultimii doi ani am fost in doua orase diferite la facultate, asta nu a fost problema pentru ca mergeam eu la ea si ne vedeam si acasa ca eram din acelasi oras !! A venit vacanta, am simtit-o mai distanta,rece stiam ca are o restanta..am zis ca astept sa-si de-a examenul si dupa daca nu vad o schimbare o sa intreb daca s-a intamplat ceva? A mers sa-si de-a examenul, chiar in aceea zi am intrebat-o ce este cu ea? Mi-a raspuns nervoasa si suparata ca are o perioada mai nasoala si ca s-a inchis in ea si pana cand a venit acasa ne-am certat destul de urat !! Ea s-a intors acasa cu o prietena de la facultate, sa faca practica de specialitate impreuna si asa pe moment a fost ok, dar se simtea ca nu mai este aceeasi persoana !!

Mult mai rece, si parca era plictisita..Fata respectiva i-a spus ca ei nu ii place daca iesim in trei ca nu se simte bine, si mi-a explicat mie prietena situatia, sincer undeva am inteles dar pe o parte nu. Atata i-am zis ca nu ma pune pe locul doi, tot ce spunea ea era mult mai important si in orice ii lua apararea !! I-am spus ca si saptamana asta ai prieten, si orice problema ai fi avut mereu la mine veneai !! Au trecut zilele, si in careva zi am avut o discutie la intamplate chiar din „nimic” gestul ei ma lasat foarte rece si cu un gust amar !! TIpa, urla la mine si ma jignea cu orice cuvant care mi-l adresa. Nu intelegeam de ce procedeaza asa, niciodata nu s-a mai intamplat..!! Eu i-am zis: urla cat doresti, tin la tine si nu am sa te las la greu !! Pana la urma tot a continuat cu jignirile si sa imi vorbeasca mult superior asa ca am hotarat sa ies pe usa..Nu a schitat niciun gest ca sa raman, ci m-a condus la usa fara nicio retinere !! Am luat-o in brate si a fost pentru ultima oara…!intrebare2

Dupa ce am iesit pe usa am sunat-o cu un pretext anume si mi-a spus ca sunt foarte insistent si ca prietena ei a spus acelasi lucru !! Am ramas suprins ca dupa atatia ani tu consideri ca vorbele prietenei tale sunt cele mai importante. In ziua aceea am ramas ca ne despartim, am sunat-o i-am urat toate cele mai bune si i-am multumit clipele minunate petrecute impreuna !! Au urmat doua, trei zile in care nu a dat niciun semn era foarte ciudata treaba, nu se intamplase niciodata !! Eu am cautat-o, am incercat sa ii propun diferite situatii in care sa o ajut !! Dar parca am dat de o alta persoana, nu am recunoscut-o deloc. Ea si-a sustinut ideea ca vrea timp pentru ea si ca s-a inchis in ea !! Zilele au trecut am mai cautat-o, dar fara niciun rost. Apoi in careva zi a plecat in orasul ei unde face facultatea la 160km de casa si a vorbit mama cu ea si i-ar fi spus ca ma iubeste asa ca mama mi-a sugerat sa ma urc in masina si sa ma duc la ea !! Am ajuns la ea, in jur de ora 19.30 era intr-un mall cu prietena.

Desigur, pe mama a mintit-o ca ea nu vroia deloc sa ne vedem asa ca am asteptat sa vorbeasca cu prietena! Intr-un final a aparut, cu o față foarte rece si se vedea ca nu ii convine ca am mers la ea !! Am stat de vorba in parcarea mallului, ea la fel, ca vrea sa fie singura, eu plangeam de durere. Intr-un final am vazut ca nu ai cu cine asa ca am hotarat sa plec !! Stiu ca aici am gresit, dar am intrat pe contul ei de orange si am descoperit ca vorbea cu un coleg de facultate de foarte multe ori pe zi, chiar si la ore tarzii cate 30-45 de minute !!

I-am dat mesaj sa imi raspunda la telefon dar pauza, in final am decis sa ii scriu: „Dupa atata timp as fi dorit sa fii sincera fata de mine si sa imi spui motivul despartirii” si mi-a venit un mesaj scurt in care a scris: „cu treaba asta si ca ai venit la mine ai pus capac la tot” si m-a blocat pe facebook si la apeluri si tot ..!! Am ramas surprins si socat, a doua zi am decis sa ii scriu pe doua foi A4 tot ce am simtit, undeva ma simteam prost ca am atacat-o fara dovezi cocncrete. Le-am dus la ea la bloc, acolo in niciun caz nu a vrut sa imi deschida usa ba din contra mi-a dat mesaj sa ies din bloc ca pana atunci nu deschide. Am iesit din bloc, ea era pe balcon si se uita la mine ca la un infractor !! Dupa, i-am zis sa ma sune, am vorbit cu ea, am intrebat-o ce a determinat-o sa vorbeasca cu baiatul acela! Mi-a raspuns sec „gura” si ca ea s-a plictisit sa nu vorbeasca si cu altii ca eu sunt gelos si ca are o varsta si nu suntem casatoriti..!! Si mi-a inchis in nas, de atunci a trecut imediat o luna si niciun semn nu a dat si eu nici atat !! Ea isi intoarce capul la mama mea cand o vede pe drum ca cica noi nu i-am respectat zilele ei libere.

Sunt la pamant de durere, mi-am dat sufletul pentru ea si am facut tot ce mi-a stat in putina sa fie bine !! Niciodata nu a fost vorba de neglijenta, mereu era pe primul loc in tot, ce imi spunea ea era sfant. Am fugit mereu la ea mergand sapte ore cu autocarul, dar gandul ca ajung si voi fi cu ea faceau sa treaca orele cel mai repede !! As dori ca sa-si de-a seama ca am stat cu ea pentru ca o iubesc enorm, dar poate atunci va fi prea tarziu..Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu ea..Un sfat dupa toate astea? Multumesc!

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Your Answer

5 + 14 =

Shopping Cart