Cum să depășesc o perioadă lipsită de iubire?

Lista cu IntrebariCategorie: Despre iubireCum să depășesc o perioadă lipsită de iubire?
Luminita Butnarus asked 7 ani ago

Buna dimineata,
Nu sunt un om de cultura,nu sunt persoana publica,nu sunt nimic din ce-ti doresti pentru lista ta de prieteni.
Cred ca am deranjat trimitandu-ti cererea de prietenie! Am inteles acum ca nu esti psiholog dar imi doream ,pornind de la articolul tau „Ce nu poate ierta o femeie….!”, sa discutam in privat  pe aceasta tema.Voiam doar parerea unui barbat neimplicat emotional in nici un fel in relatia cu mine,a unui barbat care pare sa inteleaga femeile mai bine decat se inteleg ele insele.
Este doar arta? Sunt convingeri personale? Sunt concluzii ale unor trairi exprimate de cei cara lasa comentarii pe pagina ta?
Sunt perioade cand te simti sufocat de atentia celorlalti si perioade cand te simti respins de toata lumea! Acum sunt in cea de-a doua categorie.Sunt eu de vina? Poate…..o sa aflu intr-o zi raspunsul.Deocamdata simt doar pustiul !
Cu deosebita apreciere,
Luminita B.din intrebarile voastre

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
1 Answers
Adrian Cutinov Echipa answered 7 ani ago

Buna, Luminita!
In primul rand, nu m-ai deranjat cu cererea de prietenie, dar uneori facebook-ul te anunta ca nu mai pot accepta cereri noi. Asta nu inseamna ca nu poti urmari ceea ce postez (daca iti doresti acest lucru). Poti sa o faci prin butonul “follow”

In alta ordine de idei, pentru mine, prietenii inseamna ceea ce-ti exprima acest cuvant cand il auzi prima data. Pentru mine inseamna onestitate.
La prieteni admir taria caracterului. Admir capacitatea lor de a se depasi. In tot ce inseamna acest aspect: fizic, psihic si mental. Nu ma intereseaza pozitia sociala a unui prieten, asa cum nu ma intereseaza nici numarul si/sau marimea depozitelor bancare.

Daca s-ar dori ca marile functii sa fie ocupate de oameni exceptionali, s-ar da teste de inteligenta la ocuparea lor. Ai ramane mirata cat de putini si-ar mai pastra scaunul.
Personal ma fascineaza oamenii care au ceva de spus, iar pentru a avea ceva de spus, ai nevoie de o viata traita dupa propriile tale conceptii.

Tinand cont de cele mai sus descrise, nu-mi pot da seama de un om daca imi poate fi prieten decat privindu-l in ochi fata in fata.
Faptul ca inteleg (uneori) femeile se poate datora faptului ca atunci cand am iubit, am incercat sa privesc femeia dincolo de zambet si dincolo de forma sanilor sau a fundului.
Nu ma consider un specialist in psihologia feminina, asa cum nu ma consider un psiholog in general.

Ceea ce exprim in articole nu cred ca poate fi definit intr-un fel. Probabil, ceea ce scriu eu este o combinatie de un pic de talent, de experienta de viata si de dorinta de a ma depasi mereu prin munca, sport, arta si multa lectura!
Cred ca este o alchimie interna a tuturor acestor elemente. Vei observa ca fiecare persoana care scrie, se exprima in functie de aceste elemente. Acestea dau un stil unic si o aroma cuvintelor. La fel se intampla in cazul tuturor artistilor.

Personal, eu cred ca este nevoie de foarte multa munca si un dram de talent pentru a deveni o exceptie.
Aceasta se poate observa la marii artisti internationali care sunt imensi, dar totusi muncesc enorm in fiecare zi.  
Din pacate, noi apreciem oamenii populari, nu pe cei care muncesc.
Noi credem in stralucire pe termen scurt.

Popularitatea ti-o capeti rapid daca esti difuzat pe TV sau la radio de zece ori pe zi. Poti ajunge cu mare usurinta un cantaret popular fara sa ai idee care este diferenta intre o gama minora si una majora.
Din pacate, pe piata internationala unde sunt adevarate valori in ceea ce priveste arta, noi avem foarte putine sanse.
Conteaza foarte mult la cine te raportezi pentru a intelege cine esti. Numai cand te raportezi la cei mai buni, atunci intelegi cat esti de mic de fapt. Si atunci te rusinezi. Pentru faptul ca ai fi putut si tu sa fii mare, dar nu ai muncit deloc.

Spui ca sunt perioade in care te simti respinsa de toata lumea?
Si mie mi se intampla! Atunci, eu transform aceasta respingere intr-un prilej de autoanaliza. Imi fac propriul bilant! Imi asum pierderile, imi ling ranile si imi fac curaj sa merg mai departe.

Nu-ti pierde speranta!

Si tu si eu mai avem atatea de facut…

A.
P.S.  Iti multumesc pentru increderea acordata!   

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Your Answer

10 + 8 =

Shopping Cart