Sari la continut

Răspuns pentruIncertitudine…..

Iti multumesc pentru frumoasele cuvinte! Cred ca este exagerata perceptia ta despre mine! Aceste randuri imi pot intari orgoliul si atunci ma voi transforma in ceva ce nu sunt! Sunt un om obisnuit care spera la o normalitate in jurul lui. Uneori, imi traiesc angoasele si frustrarile la fel ca toata lumea. Imi doresc oameni de calitate in jur. Imi doresc sa fac lumea mai buna! Deocamdata nu o pot face decat prin cuvinte!
Cei care au putere nu-si doresc sa o faca mai buna! Caci si-ar pierde puterea!
Daca fiecare dintre noi am incerca sa ajutam pe cineva, oricat de putin, atunci lucrurile s-ar misca intr-un sens ascendent! Nu-mi spuneti ca nu stiti ce este bunatatea!
De cate ori acceptam sa ascultam oameni care nu au nimic de spus, de cate ori apreciem falsitatea, de cate ori aplaudam incultura, de cate ori acceptam sa fim condusi de persoane care sunt mult sub nivelul nostru al tuturor, de atatea ori ne dam acceptul sa ofilim viata si destinele noastre.
Sunt sigur ca exista multi oameni asemenea mie! Sunt pe acolo pe undeva. Uneori, ei ma citesc si zambesc pentru faptul ca macar unul dintre noi spune lucrurilor pe nume.
Cu fiecare cuvant, cu fiecare rand ma voi apropia de esenta lucrurilor si de sufletul celor care au uitat ce este mai important in viata: linistea, nu avutia!
Pentru a schimba ceva sta in puterea noastra, a celor multi! Eu sunt doar o voce! Sunt doar un cuvant! Sunt doar o silaba! Sunt doar o litera!
Voi sunteti randurile! Voi sunteti frazele! Voi sunteti paginile care pot schimba totul in jur.
Daca viata este un roman, haideti sa-l scriem asa cum trebuie!
A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.