Răspuns pentruCum să trec mai ușor peste?

Salut, si eu iti multumesc pentru increderea acordata!
Trebuie sa intelegi ca nu toata lumea iubeste la fel. Mai mult decat atat, sunt si femei care nu pot iubi. Din pacate! Asa cum sunt oameni care nu pot simti muzica. Daca este bine sau rau, nu stiu!
Eu te cred cand spui ca faceai foarte multe eforturi pentru a te vedea cu ea. Se simte implicarea si suferinta ta din randurile scrise.
Greseala ta este ca ai acordat primul loc unei femei care te-a asezat poate pe locul 3 sau 4 in mintea ei. Si aici este problema: o femeie pozitioneaza destul de repede un barbat pe un anumit loc in viata ei. Poti sa ocupi locul armasarului care o face sa-si piarda mintile atunci cand este in pat cu ea, poti ocupa locul unui barbat docil care ii va creste in siguranta copiii si care nu va iesi din cuvantul ei sau poti ocupa locul pseudobarbatului pe care-l va suna mereu sa ii ceara un sfat si pe care-l va privi mereu ca pe o prietena buna care nu ii trezeste niciun instinct erotic.
Un barbat care va intruni toate calitatile este foarte rar, iar femeia va oscila intre diversele tipologii de barbati pana il va gasi pe cel care va intruni cele mai multe calitati (dupa tiparele ei mentale)
Intelectul femeii este alcatuit din emotii, iar daca altcineva a facut-o sa se simta mai vie, este normal ca s-a racit fata de tine.
Poate avea o relatie de ceva timp si tu nu ai simtit caci o iubeai orbeste (si inca o faci)
Daca nu-i mai facea placere prezenta ta, era normal sa-ti spuna! Mai ales ca ati fost 5 ani impreuna. In cele din urma, se pare ca ai fost doar tu!
Este clar momentul sa-ti indrepti inima aceea mare catre o femeie care stie sa-ti accepte iubirea, caci nu este o rusine sa iubesti…!
Iar daca ea se va intoarce la tine, nu face greseala de a te aseza in genunchi in fata ei, caci se va intoarce doar din lipsa de altceva, iar relatia ta se va transforma in drumuri tot mai dese prin orasele tarii doar pentru a verifica daca si-a schimbat amantul!
A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Shopping Cart