Sari la continut

Răspuns pentruCum sa rezist?

Din pacate, traim intr-un sistem in care daca vrei sa castigi bani suficienti intr-un mod corect trebuie sa pleci cat mai departe de cei dragi. Ca sa stai langa familie si sa ai si un castig multumitor este foarte greu. Decat daca ai rude sus puse. Sau sa furi din avutul obstesc si in scurt timp vei purta eticheta de om de afaceri sau demnitar!
Sa trecem la ale noastre: este de apreciat iubitul tau ca incearca sa faca ceva cu propria viata.
Daca il iubesti, vei face tot posibilul sa il sprijini. Veti gasi o solutie pentru a fi impreuna. Daca si el isi doreste acelasi lucru, bineinteles. Lucrurile se vor aseza de la sine intr-un fel sau altul.
Intrebarea ta: “cum sa rezist?” poate fi interpretabila. Daca vorbesti de rezistenta in lipsa unui barbat pe care il iubesti, raspunsul meu este mai sus.
Daca esti o femeie tanara cu o energie efervescenta si rezistenta ta face referire strict la erotism iti recomand sa pui capat relatiei decat sa cauti pe cineva care ii poate tine locul cald soferului de care povestesti si pe care eu il interpretez ca fiind barbatul pe care il iubesti!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.