Sari la continut

Răspuns pentruCe sa fac…sa plec sau sa mai sper ca..intr-o zi…poate…vom fi impreuna?

In primul rand, ca sa-ti raspund la intrebarea din titlu:
Nu ai de ce sa pleci. Unde anume sa pleci? Trebuie sa ramai cu tine! Asta este obligatia ta.
In ceea ce priveste barbatul pentru care suferi atat, eu inteleg ca el traieste intr-o stare de confort care nu-i displace deloc. El e multumit de situatia materiala buna in care s-a obisnuit sa traiasca, iar atunci cand vrea sa simta pasiune te suna pe  tine.
Daca iti place aceasta situatie mergi inainte. Daca astepti ca el sa devina barbat si sa lase in urma totul (inclusiv situatia materiala buna) cred ca te inseli.
Daca voia sa fie doar cu tine, o facea demult, indiferent ca impartea cu tine doar o bucata de paine. Pe tine nu te-ar deranja sacrificial asta. Pe el da. E clar ca te vrea doar fizic si discret.
El a ales! Acum e randul tau! Ori renunti la el si ramai singura, apoi vei putea sa intalnesti pe cineva liber de orice obligatii, ori ramai cu el si te multumesti sa fii locul 2. Sau poate locul 1,cine stie? De asta ne putem da seama numai discutand cu sotia lui.
Putin probabil ca putem face asa ceva!  
Decizia sau indecizia iti apartine in totalitate!
Multumesc!
A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.