Răspuns pentruAr trebui sa-mi fac griji ?

Buna! In primul rand, o relatie de doi ani eu nu cred ca ar trebui sa fie atinsa de monotonie. Pana si cei mai pesimisti spun ca dragostea dureaza trei ani. Daca el te-a placut si te-a dorit de la inceput, ar trebui sa o faca in continuare. Sunt aspecte ale relatiei tale pe care nu le cunosc. Este posibil sa ai si tu partea ta de vina. Poate il cicaclesti prea mult sau esti genul de femeie care incearca sa detina mereu controlul si in acest caz barbatul intra intr-un con personal pentru a se izola de tine.
Nu este normal sa dormi singura, decat daca programul vostru de munca este diferit. Este clar ca ceva l-a indepartat de tine. Cu toate ca inca te vrea langa el, altfel ar fi renuntat la relatie.
In ceea ce priveste filmele erotice, barbatii se excita vizual si nu este ceva de condamnat ca se uita, dar ar trebui sa va uitati impreuna daca tot o face. Partea de verificat istoricul browser-ului este foarte tare! Ai facut ceva de apreciat pentru femeile care vor citi aceste randuri. Vor verifica si ele J Sa vezi atunci cate mesaje voi primi. Sa vezi si barbatii ce bucurosi vor fi J. Si ce ma vor injura ca pe tine nu au cum. Ai scris sub anonimat.
O relatie buna creste in timp prin implicarea ambilor parteneri. O relatie de calitate se construieste. Piatra cu piatra! Exact ca o afacere corecta care porneste de la zero. Cu implicare maxima si multa munca.
Sfatul meu (fara intentia de a jigni pe cineva): incearca sa discuti mai mult cu el. Incearca sa-l implici mai mult in relatie. Incearca sa mananci sanatos si sa faci mai mult sport. Fizicul armonios este unul din stalpii de baza al unei relatii. Formele atragatoare dau de multe ori startul unei pasiuni intense. Cu toate ca nu asta este tot ce conteaza!
A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Shopping Cart