În sfârşit te-am cunoscut!

Dacă nu mă cunoșteai până acum, ai avut posibilitatea, în sfârșit, să înțelegi că sunt mai mult decât o simplă formă fizică.
Ai avut ocazia, în sfârșit, să vezi că dincolo de toate aparențele, este ceva în interiorul meu ce sfidează orice concepție ai avut până acum despre mine…!

Sper că ai înțeles că eu nu cred în regulile la care nu mi-am dat niciodată acceptul să le respect. Eu cred doar în experiențele care mă fac fericit. Pentru mine, fericirea este o știință exactă. Asta pentru că-mi lipsește exact ingredientul principal…!

Dacă nu mă cunoșteai până acum, ai avut ocazia să simți că eu iubesc cu o forță atât de mare, încât, îți pot tăia respirația.
Dacă m-ai fi privit cu atenție în ochi, ai fi înțeles de ce îmi place atât de mult să mă bucur de prezența ta.

Dacă m-ai fi ascultat cu atenție atunci când râdeam, ți-ai fi dat seama că era un râs natural, era un râs nealterat de regulile mai sus descrise…!in-sfarsit-te-am-cunoscut

Dacă nu te-aș fi cunoscut până acum, aș fi greșit foarte mult în ceea ce te privește, dar am avut ocazia să te-nțeleg.
Dacă te-aș fi privit mai atent în ochi, aș fi înțeles că privirea ta este diferită de la o oră la alta, de la o zi la alta, de la un anotimp la altul…

Dacă ți-aș fi privit mai atent forma fizică, aș fi realizat că dincolo de aceasta, nu mai există nimic, decât o altă formă fizică privită din interior. Atât!

Dacă aș fi fost mai atent la tot ce mi-ai spus, aș fi înțeles că tu respecți mult prea multe reguli, chiar dacă nimeni nu te-a întrebat ce părere ai avut, atunci când au fost clădite. Sincer, nu cred că ai fi putut avea vreo părere…Pentru tine, fericirea este doar un concept citit in cărți.

Dacă aș fi ascultat mai atent râsul tău, as fi înțeles că el de fapt era o monedă de schimb, la care ai știut să adaugi și o dobândă istovitoare.  Ai putea face carieră într-o bancă…!

Dacă nu te-aș fi cunoscut până acum, nu mi-aș fi dat seama că tu poți iubi atât de puțin, încât bătăile inimii tale nici nu simt nevoia să-și sporească activitatea!

Și dacă este adevărat ce se spune, că numai oamenii inteligenți devin conștienți, înseamnă că sunt un bărbat inteligent…

Conștientizez cât am fost de prost!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

5 comentarii la „În sfârşit te-am cunoscut!”

  1. Claudia Staicu

    Foarte sincer și direct și frumos și adevărat, din păcate. .. Te citesc de ceva vreme. Și sunt uimită de fiecare dată cât de simplu reușești să scrii despre niște lucruri deloc simple, as zice…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart