Tu cum ai defini IUBIREA?

Un cuvânt mult prea des folosit! Un sentiment mult prea puţin trăit, dar tot mai mult dorit.

IUBIREA! Încearcă să o defineşti şi îi vei schilodi sensul cel mai profund. Încearcă să o atingi şi ţi se va scurge printre degete. Încearcă să o cumperi… îi vei căuta în zadar preţul. Uneori are un preţ mult prea mare pentru cei care au simţit-o şi au pierdut-o. Alteori, preţul este considerat prea mic de către cei zgârciţi sentimental.

Cine mai este capabil să iubească necondiţionat? Valoarea iubirii o cântărim greşit în funcţie de cantitatea de atenţie primită din partea partenerilor noştri. Arătăm cu degetul spre cei care nu ne oferă suficientă iubire sub forma dorită de noi.

Aţi observat că este vorba despre noi mereu? Vrem aplauze şi mângâieri. La fel şi ceilalţi, căci fiecare dintre „ei” devin cu uşurinţă “noi” atunci când cerşesc iubire.tu cum ai defini iubirea

Încearcă să oferi iubirea ta unei persoane care are cu adevărat nevoie de ea. Nu aştepta nici măcar un simplu “mulţumesc”! Recunoştinţa exprimată de cineva te face să te simţi important, te face să îţi întăreşti şi mai mult orgoliul.

Acolo unde este orgoliu mare, nu mai există prea mult loc de sentimente. Nici de oferit, dar nici de primit…

Dacă vrei să simţi neapărat recunoştinţă în iubire, mulţumeşte Existenţei în fiecare zi pentru faptul că poţi respira în voie, că poţi privi culorile minunate ale naturii şi poţi auzi sunetul apei ce curge liberă… Neîncătuşată.

Fă un loc mai bun în jurul tău şi oferă ceea ce îţi doreşti să primeşti. În fiecare zi… Fără excepţie!
Vei înţelege atunci tot mai mult câtă fericire vei simţi când iubeşti necondiţionat. Inima ta va deveni un templu viu ce va alina cu uşurinţă alte inimi ce bâjbâie prin acest amalgam de definiţii şi formule ale iubirii.

Până la urmă, chiar trebuie să existe o definiţie a ei?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

8 comentarii la „Tu cum ai defini IUBIREA?”

  1. Nu știu care e sensul cuvântului sau cum ar trebui ea să fie, dar o să exprim ce simt eu.Bănuiesc că are un sens pozitiv.

    1.E atunci când mama se străduiește să prepare o mâncare cât mai bună pentru mine. ^^

    2.E atunci când prietena mea are grijă de mine și nu mă lasă să fiu supărat și când îmi demonstrează că ea stă lângă mine oricât de greu ar fi.

    3.E atunci când o persoana necunoscuta e foarte amabila.

    Și de la capăt

    1.Când mă străduiesc să fac un cadou pentru cineva și încerc să îl fac cât mai pe placul acelei persoane.

    2.Când încerc să dau ce am mai bun din mine.

    3.Când mă îngrijorez pentru cei din jur și încerc să îi înțeleg și să îi ajut.

    ^^ He he, am propria mea definiție pentru ea.

  2. iubirea exista pina apare alta mai zimbareata si mai disponibila(eventual mai fara probleme). atunci toata iubirea devine trecut si asa ramine.

  3. Iubirea este starea în care nevoile tale sunt mai puțin importante decât nevoile ei/lui, grijile tale sunt mai mici decât grijile pe care ți le faci pentru ea/el și dacă se poate să fie și reciproc se numește fericire

  4. Nu cred ca as exista fara iubire. E o traire speciala, in care nu exista reguli, pur si simplu simti ca nu poti respira fara persoana iubita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart